Harikaaa Kızlar 13+5 haftadaym nezle oldum burnum tıkalı hiç nefes alamıyorum illadin damla açıyor sadece dr kullanmamaya çalış dedi ama okyanus suyu, tuzlu su hiç birşey açmıyor. Bu damlayı kullanan var mı
Mrv1007 Harikaaa illiadin olsa iyi, otrivine mentollü kullanıyorum ben 😭 benimki de mümkün oldukça kullanmamaya çalış ama o damlayı kullanmanın zararı kadar senin oksijensiz kalman da zararlı o yüzden eğer cok daralırsan atak anlarında sık gitsin dedi 🤣
annesi_ Harikaaa Canım bende iliadin 1 şişe streimar okyanus suyu 1 şişe Otrivine 1 şişe bitirdim hamileliğimde kullanma dediler banada ama mecbur kaldım hiçte bağımlılık yapmadı sonra kendim tuzlu su yaptım onu kullanıyorum hala iyi geliyo doğurana kadar geçmicek bu burun tıkanıklığı belli yani bende zor nefes alıyorum
Harikaaa annesi_ bebişlere zararı olmasın inşallah🙏🏻 En ufak üşütmese burun tamamen tıkanıyor çok zor bişeymiş
annesi_ Harikaaa yok canım bişi olsa şimdiye kadar olurdu merak etme 37.haftama giricem 10 gün sonra doğum Allah nasip kısmet ederse inşallah bebeğe değilde burnuna zarar veriyomuş diyolar bağımlılık falan filan bende bişi yapmadı bilemicem tabi benim çevremde hamile olup kullanan çok doğuma kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür çokta kullanmamaya çalış zor durumda kaldığında kullan istersen sen bilirsin tabi Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻