Betfer Sezaryan doğum olcam . Annemler diyor ki bebeğin göbeği düşsün öyle banyo yapalım. Çok saçma değil mi ya öyle kirli kirli durması ? Bu arada göbeklerini nereye gömdünüz veya attınız ?
Elfs Betfer saçma değil göbek bağını korumak amacıyla yapılan bir durum doktorun da yıkamamak gerektiğini söyleyecek su steril bir şey değil mikrop kapabilir, ameliyat yerine de veya dikişli bir yere de su değdirilmemesi gerekir bunun gibi.
poncikveannesii Betfer hastaneden çıkar çıkmaz değilde iki üç gün beklemesi gerekiyor bebeğin doğduğu an cildinde bulunan sarı tabaka enfeksiyondan koruyor cildinin yumuşak kalmasını sağlıyor ama göbek düşene kadarda değil en az bir hafta düşmez göbeği
Lulemom Betfer 12. Gün düştü göbeği. Doktorda göbek düşünce 2 gün sonra yıka dedi. Öyle yaptım. İnan hiç yıkama isteğide olmadı. Xaten temizliyorlar hastanede. Bi tek saçları kanlıydı. Hastaneden çıkmadan hemşireye yıkamasını istedim biz temizleyemeyiz diye. Sadece başını yıkadılar. Göbeğini de evde bahçeye gömdüm
Zeyyyn Betfer bebekleri doğumdan sonra yıkıyorlar valla temiz geldi 5 gün kuvozde kaldı benim kızım 7 gün yıkamış oldum ordada zaten siliyorlar göbeğimiz erkenden düştü yıkadık birşey koyulsada su kaçıyor kafasını yıkayıp vucudunu silin yeter
Reyyankus Bize de öyle dendi ama annemle ben dinlemedik yıkadık çok şükür de birşeycik olmadı. Camiye gömdük.
Reyyankus Betfer valla canım yalan söylemeyim geldiği gün diye hatırlıyorum yine de yalan olmasın hatta bir kontrolü vardı götürdüğümde kordon düşmemişti hala sordum yıkayın sorun olmaz demişti doktorum. Önceden yıkamıştık zaten. 7 inci gün düşmüştü sanırım.
Betfer Lulemom 12 gün yıkamadın mı cnm . Bebiş rahat eder ya yıkanınca bence . Ama doktorlar da önermiyor sanırım
poncikveannesii Betfer hayır düşmüyor iki üç gün bebeği yıkamayın dememin sebebi bebek doğdğnda sarı bi çökelek gibi birşey oluyor onu yıkamamak o bebek için faydalı bir kaç gün öyle kalması gerekiyor göbek bağıda on güne kadar düşüyor
Betfer Minnosun çok kararsızım ya bide sezeryan olcam ne bileyim benim takıntım da var yıkanmala alakalı bakalım nasıl becerecek miyim
Lulemom Betfer hayır 14. Gün yıkadım. Valla riske atmadım hiç. Ne gerek var. Bir şey olursa vah tüh diyene kadar yıkamamak daha iyi. Ama zaten temiz gelmişti odaya. Hemşireler temizlemişti. Öyle pis kanlı falan değildi. İhtiyaç duymadım o yüzden. Yaz olmasına rağmen
tcasl Betfer hastaneden gelir gelmez yıkadık dinlensin vücudu diye ertesi günü de yıkadım çok şükür hiç birşey olmadı göbeği 6. Gün düştü hemde
Gerginim Betfer kirli olmuyor annesi o verniks sivisi daha da mis kokutuyor. Ben ne zmn yikadim kokusu degisti
[silindi] Betfer Boğaziçi’ni düşünüyordum ama şimdi olaylar falan oluyor sokmazlar içeri, ümidim Galatasaray Üniversitesi 😂😂😂
zeynepin_annesiiii Betfer aslında ilk hafta yiiamamak için birçok sebep var bebeğin derisinde bir tabaka var ve ilk zamanlar bebeği koruyo . Ve tabi göbek enfeksiyon kalmasın diye . Çok gerek olursa nemli bez ile vücudu silinebilir 🌸