Ankara11 zeeynepp19 ben de zubeyde ve sehir hastanesi arasinda kalmistim ben begenmiyorum sehir hastanesinin doktorlarini ama herkes cok ovuyo napicam inan ben de bilmiyorum gata yi da cok ovduler oraya giden varmi acaba
Twinkle Ankara11 gatada da cogunda asistan bakiyor sorun etmezsen git canim davranis kotu degil ama kadina aliyosun randevu 2 tane eekek asistan var doktorun kendi kim bilir nerde
Neslikra06 Puki canım bişey sorcam bugün senden sadece üçlü test için mi kan aldılar yoksa rutin kontrol için de aldılar mı tam kan sayımı vs gibi
Puki Neslikra06 valla 8 tüp kan Bi de idrar verdim ne için olduğunu söylemediler üstüne de bakamadım zaten ne için olduğunu
Neslikra06 Puki benimde öyle oldu e nabızdan baktım da hemen çıkmış sonuçlar 3 lü tarama 2 hafta sonra çıkar dediler sen gidecekmisin 2 hafta sonra yoksa 1 ay beklicekmisin yani rutin kontrol bakımından
Puki Neslikra06 2 hafta sonra buradaki hastaneden alırım ben çünkü orası bana çok uzak düşüyor buradakiler göremezse mecbur gidecem oraya yine