Emineslh 35+2 doktorum bugünde yatış verdi ama ben istemedim suyum sızıyor iç çamaşırıma doktor alttan baktı birşey yok ama iç çamaşırım ıslak ve turnusollu ped rengi değişti suyum çok hafif azalmış o kadar, ciğer geliştirici yaptılar bugün 4 ampül birde antibiyotik tedavisi başlatıldı hergun nst bağlancaksin pazartesi kesin yatıcaksın dedi bende tmm dedim 😢 ama korkuyorum çünkü oğlum 2670 gr cıktı en son boyu 46cm acaba pazartesine kadar buyur mu iğne kilo alımını hızlandırır yazmıştı birileri doğru mu bide bi kaç gün de olsa iğne işe yarar dimi kuveze girmez 😔
NekwaSultan Emineslh Canim boyu kilosu gayet iyi solunum problemi de olmaz inşallah kuveze girmez merak etme ;) Hiç canini sikma üzülme bebisini de üzüp strese sokuyorsun. Saglikla kucağına alacaksin.merak etme ;)
Fatmatok38 Emineslh hiç stres yapma canım bende 35 haftalıkken suyum geldi ve Doğum yaptım kızımın kilosu 2.200 boyu 48 cm di şükür kuveze falan girmedi
Nuranaliayaz1 Emineslh inşallah sağlıkla dünyaya gelir ve küveze falan girmez oğlunuz Birşey sormak istiyorum ultrason da bebeğin suyu belli olmuyor mu acaba doktor bana hep suyun iyi diyor benimde hep iç çamaşırım ıslak ama terden oluyor diyorum
Emirrr Emineslh sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah ama kilosunu dert etmeyin sağlıklı olsun da kilo çabuk alıyor bebişler
Emineslh Nuranaliayaz1 ultrasonda bakinca suan iyi diyor hafif azalma var ama su sızıyor diyor o yuzden kontrol altında olman gerek azalırsa yavaş yavaş bebeğin kalbi yavaşalar dedi 😔
UurSevdaYlmaz Emineslh kilosu gayet iyi bence ben doktoruma sormustum erken dogum olursa kuveze alinir mi diye 2 kiloysa kuveze gerek kalmaz gelisimi tamamlanmış oluyo dedi
Betus93 Emineslh canini sikma canim. Solunumu sikinti olmasin insallah ona dua et. Bende tam zamaninda dogmusum ama 2 kusurat dogmusum mesela
taninmayananne Emineslh aynı durumdayım 32+2 suymda sızma olmuştu adalat ciğer geliştiriciler falan normale döndü dedi doktorum 36 haftada kontrole çağırmıştı şuan 34+2 yim akşam kasığımda ve belimde ağrılar vardı şimdide ıslaklıkla uyandım ve kasık ağrım ara ara şiddetleniyor... acaba doğum başlamış olabilir mii?
Emineslh taninmayananne ya inşallah ben şeyden korkuyorum ultrasonda bebeğe yetcek kadar suyu varsa beni neden yatış yapmaya çalışıyor ben istemiyorum çünkü yatarsam doğuma alabilir korkusu var 😢 ben istiyorum ki 1 hafta daha en azından karnimda dursun kilosu boyu uzasın ne yicegimi ne içeceğini şaşırdım 2 gündür
taninmayananne Birde kaşar muz meyveler süt ürünleri gelişim için çok faydalıymış. En hamilelik boyunca hep tükettim ve bebeişin kilosu 2 hafta önde oldu dr böyle devam ederse 40 haftada bebek kilolu olduğ için normal doğuramazsın demişti şimdi kaç gr olduğunu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Emineslh taninmayananne benimde 2 hafta öndeydi 32ye geldik durdu kilosu boyu ona çok canım sıkıldı 😢
Sibel3434 Bende saat 37 haftalık hamiley8m saat 4 den beri akinti geliyor ama sıcak sıcak böyle 4 tane iç çamaşırı degist8rdim bel im ağrıyor banyo yaptım sıcak su rhaataltir diye ama bel agrım devam ediyor dinlenince geçmiyor su geliyor olsa sezeryan a mi alır.doktor acaba
Emineslh Nidanurfirat iç çamaşırım hep ıslak wc den kurulayıp çıkıyorum tekrar ıslanıyor doktorda turnusollu ped verdi rengi değişirse akıntı olunca bebeğin suyu geliyor demektir dedi
taninmayananne Emineslh 1 hafta değil şuan için 1 gün bile kar bizim için bende 32+2 de 2058 gr dı şuan 2500 gr olmuş bnimde nst de sancı çıkmıyor açıklığa bakmadı bile serum verdi gönderdi hafta içi tekrar gel dedi 🤦🏻♀️
Seydahmet Emineslh canım benim de suyum geldi bebeğe yetecek kadar vardı ama nedendir bilinmez kalp atışları zayıflamıştı acilen sezeryana alındım hastanede olmasam haberim olmayacaktı bebeğimn kalbi duracaktı belki de. Takipte olun nolur. 29. Haftada Doğum yapmak zorunda kaldım 😐
Oglununannesi taninmayananne canım benim 33 de 2600 dü kşlosu34 gittim hala 2600 35 de gittim 2750 baya şaşırdım ama sağlıklı olsun o önemli boşverdim artık kiloyu bazen hesap ettiğimiz gibi kilo almıyolar🙂
Emineslh taninmayananne bende o yüzden 1 hafta daha bekliyim diye dua ediyorum yarın tekrar gidicem ama şuan bile kurutuluyorum tekrar iç çamaşırım yuvarlak ıslaklık okuyor aktığını hissediyorum
Emineslh Oglununannesi bende öyle kilosu 32deyken 10gun öndeydi sonradan bir anda kilo almayı bıraktı
Bebegmm Emineslh cnm çok geçmis olsun saglikla kavusursunuz insallah 🙇♂️ ya şu sızması nasıl oluyor nasıl anlarız ki akıntılarımızda oluyor fazlasıyla ondan soruyorm:
Emineslh Bebegmm ya bende hep akıntı sandım sonra doktorum anladı ped verdi rengi mor mavi olursa su sızıyor hemen gel dedi