Emsedem Hayırlı akşamlar anneler bel ağrım oluyor tüp bebek ile gebeyim genelede sırt üstü yatıyorum bel ağrısı bundan kaynaklı mıdır bebek büyüdüğü için mıdır
SemanurAs Emsedem tüp bebek değil ama ben de 9+5 teyim. Bel ağrım geçti kasıklarımda batma var kaç gündür. Sağlıkla kavuşun inşallah 🌸🌸
Emsedem SemanurAs amin inşallah birlikte kucağımıza alalim inşallah evet bende de oluyor batma ayağa kalkınca oturunca belki yeri büyüyordu diye düşünüyorum ama bel ağrım geçmiyor 😣🤷♀️
SemanurAs Emsedem benim de baya ağrıyordu şiddetli ağrıdığı geceler oldu bir kaç gün öncesine kadar geçti. Hormonlar ve rahimin büyümesine bağlı demişti arkadaşıma doktor. Siz de endişelenmeyin 🌸
Gbasak Bende 9+3 üm şu an bel ağrısından yürüyemiyorum bile. Gün içerisinde ayakta birazda fazla kaldıysam daha fena oluyor. Nasıl olacak bilmiyorum 🥺
GamzeMetin Ben 19.haftalik hamileyim. Tüp bebek değil benimki ama ciddi bel ağrısı bende yaşıyorum. Sağolsun eşim her akşam ovuyor yağlarla. Bende araştırdığım kadarıyla, biraz yaş, biraz kilo, biraz hareketsizlik fln bicok şey etkiliyor.
Emsedem GamzeMetin kilo var ama aşırı değil hareketsizlik ten sanırım Perşembe randevum var dra sorcam