Esengultolga Merhaba güzel anneler benim 19 haftadan beri rahmimin üst tarafında damar atar gibi olur ya benim öyle oluyor acaba bebegimin ilk tekmelerimi bu arada ilk gebeligim ve şuanda 20+3 olduk yardımcı olursanız çok sevinirim
Deletedmom27272 Esengultolga tekmeymiş onlar canım benimde o haftada olmuştu ben bağırsak hareketi sanıyordum ama bebiş küçük olduğu için çok kuvvetli hissedilmiyor
Smilend Esengultolga 19 + da mı hissettiniz 18+ da mı ? 😍 ben 17+3 üm ilk gebeliğim heyecanla bekliyorum 🥰
Bernako Esengultolga 22 haftalık benimde şuan içerde Galatasaray Fenerbahçe maçı var sanki bizim oğlanda kaleci 😰😂 aksini idda edemem 😂😂
Esengultolga Deletedmom27272 yaaaa çok duygulandımmm 😂😂😂😂🙈🙈🙈çok teşekkür ederim doktor bana damar atıyordur dedi ama geceleri çok fazla yapıyr uyurken 😂
Deletedmom27272 Esengultolga evet benimde geceleri yapıyordu çok güzel bir duygu hele biraz daha büyüsün annesi daha da fazla hissedeceksin🥰
Esengultolga K_k1905 yaaa teşekkür ediyorum okdar güzel birşey ki çok güzel duygu 😂çok teşekkür ederim allah razı olsun
Ipekgulll K_k1905 Benim ki sabah 7 de benimle beraber uyanıyor valla gece de çok sakin bakalım doğunca da öyle mi olacak 🤗🤗
Ipekgulll Esengultolga ne güzellll 🤗🤗 benimki sert vurmuyor çoğunlukla bi ara idrar torbama doğru mu vurdu ne yaptı anlamadım şimdi çıkacak dedim ordan :)) sert tekmelerden korkuyorum
Esengultolga Ipekgulll yok benimde okdar sert degil yeni yeni hafif hafif ama anlıyrsun artık bir degişiklik oldugunu