_yagmurcuum_ Ezonam ay evet ya inşallah bir daha ki kontrolümde sancı çıkar diye dua edicem doğurmak istiyorum 🥺
HaticeBerkayBalat3103 @Anne8484 kaç haftalıksınız peki rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza 🙏🙏☺️
Anne8484 Dijvar varis olabilir canım…Kuzum yalancı sancidir senin ya benimki 2 gün aralıksız devam edince korktum
Bebikonun_annesi 35 +1 im bende, geniz akıntısı burun tıkanıklığı boğazda batma hissi var, arada yalancı sancılar oluyor, çatı kemiklerimde hafif ağrı hissediyorum, bugün tansiyonum 14 e 10 oldu biraz tedirgin oldum bakalım takipteyiz.
Anne8484 Bebikonun_annesi canım benim burun tıkanıklığı için sprey verdi çok iyi geliyor rahat uyuyorum
Bebikonun_annesi Anne8484 aynen banada verd canım oksijen suyu da kullanıyorum ama benimkisinin alerjik olduğunu söyledi. Ama alerji ilacı kullanamıyorum bakalım hayırlısı
Annesininbitanesi1 Anne8484 ishalim ve aşırı derecede gribim covid testi yaptırdım ama şükür negatif onun dışında uyuyamıyorum uykumdada nefesim aşırı kesiliyor nefes alamıyorum bu haftalarda nefes sorunları yaşayan varmı aranızda 🤔😞
Anne8484 Annesininbitanesi1 benim bebegin baş aşağıda fakat kasiklarima kemik batiyor gibi sizde var mı bu durum?Nefes sorunu var bana sprey verdi nasacart diye
Annesininbitanesi1 Anne8484 evet var canım perşembe günü kanala girmiş bebek dedi pelviks kemiklerim felaket agrıyor ayakta çok duramıyorum sanki aşagıya düşecek gibi bebek nefes sorunu beni çok etkiliyor kalbim sıkışıyor resmen bu hafta çatı muayenemi yapıcak doktorum doğuma karar vericez senin yapıldı mı
Anne8484 Ezonam 2 haftaya bir gidiyordum ama 35 oldum artık haftada bir dedi sizde kasikta kemik batması var mi
Ezonam Anne8484 ben en son 22 ekimde gitmiştim 3 aralıkta gitmeyi düşünüyorum bi sıkıntım da yok öyle şükür bi sorun olur mu uzun süre gitmemek
Anne8484 Ezonam bence 2 haftaya birngit canım 35 den sonra haftada bir git…Bazen sanci olduğu halde hissedilmeyebiliyormus,nst de çıkıyor ama
OOzge25 Ezonam merhaba görünce yazmak istedim. Bence uzun bir süre.. Nst ye bağlanmanız gerekiyor ihmal etmeyin 🤗 hamileliğin sonlarındayız ilk zamanlar ayda 1 gidiliyor ama şu an her hafta gitmeniz lazım.
OOzge25 Anne8484 of aynı şikayetler bende de var. Salı 36 haftalık olacak inşallah. Bi kaç gündür ishalim. WC ye gitmeye korkar oldum hemoroid belası yüzünden 😭 bebek mi sürekli hareketli yoksa karnım mı kasılıyor anlayamıyorum ilk gebelik tecrübesizliği 🥲 sürekli uyuma isteği oluyor.
Anne8484 OOzge25 peki kaaıklara kemik vuruyor hiss var mı, benim çok ağrıyor ben dönemiyorum kalkamiuorum yatakta,ve karnima iğneler batiyor sanki .zaten enfeksiyon da var antibiyotik verdi
Ezonam Anne8484 başka şehirde doğum yapıcam da o yüzden bu kadar uzun oldu aslında bi şikayetim de olmadı ondan gitmedim