Sevdiyebicer 19+6 haftalık gebeyim bebegimin hareketlerini hissediyordum çokta olmasa 2 3 defa net hissediyordum ama 2 3 gündür hareket yok içim rahat değil sizce bi öneri veya yaşayan var mı
nlycltk Sevdiyebicer o haftalarda öle oluyor genelde şuan 26+4üm belli saatlerde hissediyorum her dakika saat hissetmiyorum hatta o zamanlar bende 2 3 gün hissetmemiştim karnımı dürtüp duruyordum huzur oluyorudm içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey yoktur düzensiz oluyor çünkü 28 den sonra daha düzeliyormuş diye okumuştum Burda
Cilekliruyam Sevdiyebicer 28-30 haftadan sonra hareketler düzene girer o haftalarda daha hissedilmeyebilir bile canım
Sevdiyebicer Ya çok teşekkür ederim çok rahatladım kontrole 25 haftalıkken gel dediler kimisi de git hastaneye dedi kafam allak bullak olmuştu
HaticeBerkayBalat3103 @Sevdiyebicer canım devlet hastanesine mi gidiyorsun? O haftalarda bir gün hissedip 2-3 gün hissetmemen normal bende de oluyordu bu durum şuan 34+5 haftalıgız çok şükür ama aydan aya kontrol yaptırman lazım sana 25 haftalıkken gel demişler heralde?
Sevdiyebicer HaticeBerkayBalat3103 evet devlete gidiyorum bende şaşırdım açıkçası ama 25 haftalıkken gel denildi
HaticeBerkayBalat3103 @Sevdiyebicer anladım canım çok huzursuz olursan bebeğin hareketleriyle ilgili acile git yine bakarlar orda ☺️🙏
Sevdiyebicer Cilekliruyam biliyorum bazen hissediyordum dediğim gibi bi an kesilince endişelendim ilk gebelik 🙈
Sevdiyebicer Cilekliruyam organ testi yapılmasını istediler ama gittiğim hastanede yokmuş başka bi hastaneden randevu alıcam ama nerden alıcam bilmiyorum kadın doğuma çıkıp onlar mı yonlendircek yoksa direk başka bölümden mı alıcam boşa gitmek istemiyorum randevu ile çalışıyorlar ya
Cilekliruyam Sevdiyebicer evet insan öyle oluyor korkuyor hemen 🥰🙈 benimde ilk gebeliğim ve ilk hareketini hissetmem 23+2deydi çok endişeleniyordum 😂
Cilekliruyam Sevdiyebicer organ testini hiç bilmiyorum canım detaylı ultrason mu acaba dediğin detaylu ultrason ise kadın doğuma tekrar gitmene gerek yok direk detaylı ultrason yapan yerleri arayıp randevu alıyosun detaylı için
Sevdiyebicer Cilekliruyam aynen detaylı ultrason kimisi kadın doğumun kayıt açması lazım diyor yol mesafesi var git gel yapmaktan korkuyorum hayırlısı olsun 😑
Cilekliruyam Sevdiyebicer ben özele gidiyordum öyle kayıt açma vs yoktu direk detaylı için ayrı randevu aldım arayıp. Ama devletse bilemiyorum canım