Oznurkk kizannesi_1004 benim eşim de polis memuru. Ona da sırt çantası vermişlerdi. Geçenlerde ikinci sırt çantasını vermişler içi o kadar büyük ki eğer arkadaşlarında varsa alsın. Hem taşıması da çok kolay içini doldurdukça doldur vallahi sonra eşinin sırtına yükle 😂
kizannesi_1004 Oznurkk eşimde biraz utangaç birine çok soramaz ama zorliycam çünkü ille o bavuldan veya sizin dediğiniz gibi sırt çantasından olan biri vardır 😂
Masmavim kizannesi_1004 ben de en küçük boy bavula hastane eşyalarımi koydum☺️içinde dokulmesn diye eşyalar hepsini ayrı ayrı mağaza posetlerine koyup üstüne isim yazdım..bavul ici organizerler var hatta onları alıp bavula koyabilirsiniz.ben masraf olmasın diye sadece poşetlere koydum 😄
kizannesi_1004 Masmavim ben de koroplastın kilitli poşetlerine koydum çok düzenli oldu onda sorun yok 😂
Minoo01 kizannesi_1004 kçük boy valizime koydum ben. Zaten ameliyat sonrası oda sıcak oluyor kalın giyinemiyorum. Çıkışta da mont vs giyerim onu üzerimde götürürüm.
Emoshumm kizannesi_1004 Ben internetten momy bag/baby bag yazan uygun fiyatlı (30tl)el bavullarından aldım iki tane,hastanede kullanıp atıcam,hastanede kullanıp eve getirmek içime sinmedi pek o yüzden uygun fiyatlı sectim sen de öyle yapabilirsin👍🏻