tugcesari Gizem1234521 bugun gittim tekrar emin olmak adina ultrason resimleri yok anlik gorduk ozellikle cinsiyet kisminda beyaz çizgi vardi eminmisin hocam dedigimde gördüm beyaz cizgiyi dedi degismez dedi 12haftalikti öğrendiğmde suan 13 haftaligiz
Zeyno2016 _handenurrr son adet tarihi17.10.2021 anne doğum tarihi 27.07.1986 babanınki bilmiyom ama teyzemin kızını yıllar sonra hamile kaldı kocasınınkini bilmiyom ama böylə bakılmiyomu? 🥺yarın kocasınkinide öyrenirim ama seni nasıl bulucam 🙄 _handenurrr
Zeynepbanu34 Zeyno2016 canım internetten hesaplanıyor Rus takvimi cinsiyet hesaplama yaz anne baba doğum tarıhı istıyor son regl tarıhı ıstıyor oradan hesap yapılıyor 😊
DuyguKahraman_ aras19191919 bu sene 2021 erkek senesi 2022 senesi kiz senesi. Benim 11 haftalik cinsiyet konusunda catlicam acaba ne cikcak🤗
Melos12 zzeynepp25 canım valla hiç bileğim yok oğlumda daha erken öğrendim değişmedi bunda kaç Farklı hastaneye gittim 4 5 doktorda kız dedi en son dün gittim oda kız dedi kendi doktorum renkli bile baktı
Dilberc aras19191919 yüzük testi yapsana bir ipe yüzüğünü bağla ve göbeğinin üzerinde beklet bakalım sonuç ne çıkacak bu hurafe tabiki ama ben denedim erkek gösteriyordu ve erkek olacağını öğrendik
Ceylin680 aras19191919 Bence benim kızım olcak usgde gördüm kafası yuvarlak ti arkasida dönük tü.kiz olduğunu anladım..