9631 Merhaba 27+5 günlük hamileyim bugün pozitif olduğumu öğrendim. Sizlerden de geçirenler var mı acaba nasıl atlattınız😣
bsra57 9631 çok geçmiş olsun ben de 27+4 günlüğüm. Karantinamın bitmesine 1 gün kaldı. Bol C vitamini bol su çorba tüketin sıvı çok önemli. Bal limon zencefil. Biraz zor atlattım ama maalesef başka ilaç kullanamıyoruz.
BabyAAO 9631 geçmiş olsun bende covid atlattım hafif geçti çok şükür 🙏 bol bol dinlen ,günde 3 litre su muhakkak iç,meyve tüket hep,birde doktorum coraspirin önermişti onu kullanmıştım
SelinYakgul 9631 moralini yüksek tut canım inşallah sen ve bebeğin çok güzel şekilde atlatırsınız. Ben 30+3 gebeyim. Bugün 8. Günümüz çok şükür fazla yıpranmadan atlattık. C vitamini kesinlikle ve bolca su. Tat almasan bile yememezlik yapma lütfen ben yediğim halde 4 kg verdim. Doktorum herhangi bir ilaç vs kullandırtmadı bana ama sürekli irtibattaydık. Ve erken doğum riskim var çok şükür iyiyiz sizde iyi olacaksınız 🙏🙏🙏
Asyaveannesi36 9631 çok geçmiş olsun 31+1 im benimde bugün 10.günüm çok şükür hafif atlatıyoruz bol sıvı nane limon ıhlamur kuşburnu zencefil bal C vitamini çorba limonlu çay içtim yarın yine teste gidicem doktorumla görüştüm hemen kan sulandırıcı kullandım
Yigit-and-mother Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım bebeğin ve sen bir an önce atlatırsınz doktoruna danış istersen hap VS kullanman yasak bu durumda hekime danış bebişe bişey olmasn
9631 BabyAAO Çok teşekkür ediyorum dinlenmeye çalışıyorum şovu tüketimini yapıyorum corasprin bende başladım bugün parol içiyorum ateş olduğu zamanda 😣 Sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻
9631 SelinYakgul İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için de çok sağolun umarım hafif ve güzel bir şekilde atlatırım elimden geldiğince herşeyi uygulamaya çalışıyorum bende birkaç ilaç dışında kullanamıyorum zaten bol bol Sıvı ve meyve tüketmeye çalışıyorum 🙏🏻🙏🏻 Sizlerede çok geçmiş olsun😣
9631 Asyaveannesi36 Bende parol ve corasprin başladım kan sulandırıcı iğne yazmış doktorum Yarın da ona başlıyıcam Bilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum sizede çok geçmiş olsun🙏🏻🙏🏻
19911302 Hastalık geçirenler aşı durumları hakkında bilgi verebilir mi ? Aşılı olduğunuz halde mi hafif atlattınız bilgi verebilir misiniz
Asyaveannesi36 19911302 evet ben iki doz biontech aşılıyım doktorum bu yüzden hafif atlattığımı söyledi sadece burun tıkanıklığım oldu