Gizemmihra Suan indirimdeyken almak istiyorum çok az zamanım kaldı yılbaşı geldıgınde fiyatlar aratacakmış travel sistem kullandığınız yada almayı düşündüğünüz bebek arabası önerilerini beklıyorum ☺️
mhtpmhtp Gizemmihra canım bende gecen hafta aldım indirimdeydi baby home marka travel sistem yorumlarını okudum herkes memnundu ama kullanınca anlarız en güzeli
_ipekkkkk Gizemmihra Bizde bugün sipariş verdik kanz x-go plus silver yeşil rengi. 🌸 Daha önce Sunny baby city Gold düşünüyorduk oda güzeldi fikir değiştirdik
iremgrgn _ipekkkkk merhaba ben de bu ürünün siyahını almaya karar verdim ama her yerde zam gelmiş durumda siz nereden ne kadar ücrete aldınız acaba? Geçen hafta 3500 oln ürün şimdi 5bin küsürlere çıkmış benim baktığım sitelerde 🤦🏼♀️
Hayallerim95 mhtpmhtp bende 955 aldım aslında 960 arasında kaldım değişim yapacaktım şuan fiyatı 2800 olunca vazgeçtim 😅 Cok bi farkı yok galiba dimi bi sepeti sanki fermuarlı
Toprak_hira59 Gizemmihra e-bebek ten baby plus canyon travel sistem aldım cok begenerek dönüs manevralari ws cok iyi 1999 tl di gecen hafta
ikiprensesannesiii Gizemmihra ben ilk çocuğuma travel sistem almıştım. Devamlı uçakla arabayla seyahat etmem gerektiği için hiç memnun kalmadım asla pratik değil. 2.çocuğuma katlanır kabin tarzı bir araba aldım