Aslhn18 Nasıl geciyor anneler biz 35+3 olduk cok şükür bir sıkıntımız yok geceleri uyku sorunu dışında bide bir an önce 38 olsamda dogursam diyorum zaman durdu sanki gecmiyor
270902 Aslhn18 bizde 35+1 olduk ve artık karın kasık ağrılarım başladı baya zor olacak gibi bense 38 olsa da doğsa hemen diye bekliyorum
Mlhameliha Aslhn18 35+4 haftalığım baya zorlanıyorum ağırlaştım ayakta duramıyorum fazla hareketlerim çok kısıtlandı bende 38 olsada hemen doğsa diyorum bebeğimde çok hareketsiz onunda hareketi azaldı toplanıyor sertleşiyor
cocoblog Aslhn18 bende 35+3 üm bugün🥰 serklajlıyım birde 38+3 te sezeryan olacağım ama dediğiniz gibi zaman durdu sanki hiç ilerlemiyor burun tıkanıklığı mide yanması hatsafhada
DiSaMeKa_2018 Aslhn18 Bende bu gece itibariyle 35 oluyorum sürekli geç doğuracak mış gibi hissediyorum birde ikinci doğumum olacak Allah nasip ederse başıma gelecekleri bildiğim için 2 kat korkuyorum diyolarladi inanmıyordum çok doğruymuş 😁
Aslhn18 Mlhameliha ben kızda aksine cok hareketli nedense hüç uyutmuyor vurdugu için yani diyorum hiç mi uyumaz bir bebek ana uyumuyor işte
demethanim Ben de 35+4 ama çok zorlanmiyorum, geç mi gelecek acaba benimki ya hiç belirti de yok sancı falan gibi , bana kalsa hemen doğurasim var Mlhameliha @Aslhn18
Aslhn18 demethanim al bendende okadar ne kasılma var ne sancı nst ye girdim sancı falanda yok bebek toplanıyor ediyor ama kasıklarda belde agrı yok yani
Ezonam Bende 35+0 ağırlaşmaya başladım iyice bi anca doğsa da kavuşsak diye bekliyorum merakla pilates falan yapıyor musunuz doğuma hazırlık işin
Ezonam Bende çok korkuyorum ya zaman daraldıkça bir ay kaldı nerdeyse şaka gibi çatal muayeneyesinden de korkuyorum 😞
Aslhn18 cocoblog benimde 33 34 haftamda burın tıkanıklıgı yasadım ama sonra kendiliginden gecti son 18 bizimde ama sanki ilerlemiyor
Umudayolculuk36 Aslhn18 35+3 çatı ağrısı kalça ağrısı kramplar mide yanmaları 🙁 bende ağırlaştım artık bir yandan doğumdwn korkuyorum nasıl olacak belli değil