Eslemmiraaa Nureeee gayet güzel gidiyor canım , bulanta kusma ağrı vs hiç bi şikeyetim yok cuma günü kontrolümüz var korkuyorum bi belirti olmayanca 🐣
minik4550 Nureeee 7 +1 olurmu 😃 kasiklarim cok ağrıyordu ama son bi iki gündür yok biseymj oldu acaba 12 haftalık olup hala kasik ağrısı yaşayanlar varmış
sevcem12 Nureeee 8+4 oldu bugün, bolca kusmalı mide bulantılı geçiyor, ağlaya ağlaya ilk trimester bir bitse modundayım :/ Hemen doğum kısmına geçmek istiyor insan ya bu ilk haftaları ilk hamileliğimde de hiç sevememiştim :)
Asya140820 Son adet tarihiniz 25 Eylül mü ben halen bebek göremedik kalp atışı duyamadık 10 gün önce gittim 5 haftaya uyumlu dedi dün gittim yine 5 hafta dedi bekliyorum Bi 10 gün daha sizin 8 haftada ultrason fotosu var mı
Glsh14 Asya140820 https://resimyukle.io/r/xyjDpGXokc benim 15 eylul canim.ama gec dollenme olmus olabilir arkadasimlanadet tarihimiz ayni onunkine doktor 6 haftalik demisti ben 8 haftalikken gec dollenme oldugu icin
Eslemmiraaa Asya140820 21 eylül benimde keseyi ve kalp atışını duyduk keseyi 5+3 de kalp atışını 6+3 de duyduk geç dölenmeyse eğere 2 hafta içinde duyarsınız canım sizde
zennure-45B Eslemmiraaa aynı şekilde benimde öyle canım hiçbir şeyimiz yok çok şükür yarın kalp atışını duymaya gidicez
Marisii 7+4 deyim karnım dolgun duruyo sizinde belli mi bi tık, hala gögüslerim cok agrıyor, bulantım cok şükür cok cok az
RamazanYaren0655 Marisii bende 7+5 im🌸bulantı tiksinme kasik ağrısı hepsini yaşıyorum 47 kiloyla gebe kaldım daha çok kilo vermeye başladım göbeğim hiç yok
NeseA Bende 8+6 haftalık gebeyim geçen hafta gittim kese vardı kalp atışlarını duyduk :) inşallah sizde duyarsınız
Minik1Civciv Eylulykdz ben 5+2 de keseyi gördüm 7+2 de kalp atışını duydum Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah
Nureeee @Asya140820 canım benim son adet tarihim normalde 16 Eylül ama geç döllenme olmuş ben 1 hafta geciktiğinde test yaptım 5. Haftada keseyi gördük kalp atışı derinden duyuldu 7. Haftada kalp atışını tam duyduk bende son adete göre değilde 22 eylüle göre hesaplanınca ultrasondaki hafta denk geldi