Sla7723 Bebek yeni doğduğunda altının birkaç gün pamukla silindiğini biliyorum ama bunu devamlı yapmalı mıyız daha sonrasında ıslak mendil kullanırsak bu sefer bebeğe alerji yapmaz mı ?
1kckmucize Sla7723 bebeğim 50 günlük sadece pamuk kullanıyorum. Sleepy nin saf su dediği ıslak mendili almıştım bir yere gittiğimde pratik olur diye ama hemen tahriş etti bıraktım.
Ayseee4238 Sla7723 ben 1hafta alt silme pamuğu kullandım sonrasında ıslak mendile geçtim yenidoğanlar için olanına alt silme pamuguyla gerçekten çok zor.oluyor devamlı ılık su hazirlamak falan zaten bebekle uğraşmaktan o küçücük şeyi bile.yapamaz hale geliyorsun.
2melekannesi_ Sla7723 ilk bir kaç ay pamuk kullanmak niyetim ama ne olur ne olmaz ıslak mendil de aldım dışarda falan lazım olur diye. Kış bebeği olduğu için genelde evde olacağız pamukla yaparım diye düşünüyorum
Sla7723 1kckmucize acaba en başta vücüt pamuğa alıştı diye şimdi o tarz şeyler tahriş ediyor olabilir mi yoksa başında da mı böyle oluyor
1kckmucize Sla7723 belki alışmadan kaynaklıdır bilemiyorum. En başından ıslak mendil kullananlar daha iyi bilir tabi
Ayselosman Kizlar bende biryerden duymustum pamuk kullanmak popo icin mekruh diye duyan bilen varmi birde hadi evde pamuk kullandik diyelim biryere gidince islak mendil zor olmazmi yada bebegin cildi tahris olmazmi
emrbalayse Sla7723 ilk çocuğumda uni baby en saf içerikli olanını kullandım doğduğu günden beri. Hiç de bişi olmadı. Şimdi de sleepy nin doğal olanını aldım. Bence bu olay cok büyütülüyor. Olmadı ıslak mendili ılık sudan geçirip de kullanabilirsiniz. Çevremde oyle yapan da var
Derinim2203 Sla7723 ben kızımda 1 yıl boyunca pamuk kullandım şimdi yine hamileyim takrar pamuk kullanacam ne kadar ıslak mendiller saf su olsa da ben çok güvenmiyorum