Yanne Sevi_l günde bir taneden bişey olmaz sanırım ama doktoruna sorman daha iyi olur herkesin bünyesi farklı
nuzunismail Sevi_l Merhaba ben de çok severim ve vazgeçemedim içiyorum fakat kafeinsiz Türk kahvesi içiyorum, tadı aynı tavsiye ederim
Mikmikbuk Sevi_l Benim canım çok çekerse granür kahve de içiyorum. Kahvesi az bol sütlü. Oranı az tutarak bence herşey olur
atlasinannesiii Kahvaltıdan sonra bir fincan bide akşam yemeğinden sonra bir fincan içiyorum elimde olsa günde 10 defa içerim 😭 doktorum bu kadarına izin verdi
Fatmnrzddd Günde 200mg kafein hakkın var diye okumuştum bir yerde galiba 1 Türk kahvesi 2 bardak açık çay ve 1 bardak nescafe yapıyor ama sen internetten araştır bence birde Türk kahvesinin kafeinsiz olanları var migroslarda bakabilirsin
sehrengiz_8 Sevi_l canım hamileyiz hasta değiliz çiğ et tüketmediğim sürece hepsini belli oranda tüketmende hiçbir sakınca yok.
Kbra240 Sevi_l doktor günde 1 tane dedi ama ben tiryakisi olduğum için 2 fincan içiyorum günde dayanamıyorum içmezsem başım ağrıyor
zynpada Sevi_l günde bir taneye izin var canım :) ama o gün dikkat et çikolata falan yeme boşa kafein alma :)
Minoo01 Sevi_l günde 1 fincana izin var. Ama yapılan araştırmalarda kahve azda tüketilse plesanta akışını %15 oranında azaltıyormuş.