asil58 Surimsine ayy daha erken degil mii dogum pozisyonu icin her an donabilir doguma yakinda dönebilir doktorlar hep oyle diyor yanii :)) ayy emzirme duygusunu bende cok merak ediyrm nasil bir his acabaaa
Surimsine asil58 yani bana da erken geldi 38’e kadar bekleyeceğiz. Emzirme anı bebekle annenin bağ kurduğu en özel güzel andır ☺️
Karahaninannesi Bende 32 haftadayım erken doğum riskim var bende en ufacık şeyde tesırgın oluyorım ya erken gelırse dıye dua edın kızlar bebegım zamanında gelsın 🤲
asil58 Karahaninannesi insallah zamaninda gelir bebiş canim kilosu cigeri gelismisse korkma Allah in izni ile sag saglim gelir
asil58 Esra-57 alışır insallahh yaa konusmussundur mutlaka zaten kardesin olacak falan diye alistirma provalarina basladiysan hemencceik adapte olur duruma..ya bide olmasa bile cocuk nihayetinde zamanla alisacaktir
_ezo asil58 beni düşünceler aldı o kadar dalgın oldum ki kötü düşünceler peşimi bırakmıyo en sonunda dün düştüm 😔
Faddoli23 asil58 ne sen sor ne ben soyluyim Tansiyon var şeker var sinir var açlık var bunada şükür ama Allah bian önce sagsalim doğurmayi nasip etsin diye bekliyorum 😞
HollyMolly asil58 benim 4. Ay gibi lekelenmem bitti. Doktor progestan kutusunu bitir dedi ama ben lekelenme bitince almadım artık valla. Psikolojimi bozmuştu artık cünkü sonuçta hormon yani. Bi sıkıntı çıkmadı şükür.
asil58 HollyMolly mide bulantisi bas donmeside yapiyormus ilac bende yan etkisi olmadi..ben hala kullaniyrm bu ayda kullancam sanirim ne zaman kesecek doktor bilmiyrm..
Elifinannesi_ Moralim sıfır sıfır sıfır 🥶 erken doğum riskim var hersey berbat gidiyor 33+5 haftalığız
asil58 Elifinannesi_ oyle odaklama kendini insallah 35den sonra sikinti olmaz az daha dayan bebisibde dursun insallahh
Masmavim asil58 33+3 deyim 😄doğum korkusu sarmış nasl doğuracam diye düşünüyorum 😄😄özel hastaneye gidiyorum sezeryan olmayı düşünüyorum ..bir yandan doğum korkusu bir yandan anne olmaya kendimi hazır hissetmiyormusum gibi☺️ karışık duygular içindeyim☺️