gmzdmrs Kızlar sezeryan olalı 9 gün flan oldu sonrası gayet iyiyidim ama iki gündür çok ağır bi şekilde sırt ağrısı çekiyorum internetde spinal alanlarda normal yazıyo ama var mı aranızda yaşayan ve çözümü bulan 🤔😓
Sancarefeem gmzdmrs bende 2. Spinal sezeryanım oldum evet oluyor malesef sırt ağrısı fakat ara ara benim
Lilyy gmzdmrs benmde 5.günüm bugün acayip sırt ağrısı bende çekiyorum bugün biraz azaldı ama felaket mideme vuruyordu emziremiyodm
Sancarefeem Deniz2961 spinalin daha çok malesef epidural omurilik etrafındaki Zarın dışına enjekte ediliyor ama spinalde o zar geçiliyor içindeki sıvıya veriliyor o yüzden epiduralin etkisi kısa sürer yenilenir
gmzdmrs Lilyy benim dün gece mideme vurdu doktora gittik hatta geçmeyince neyse midem geçince anladım ki asıl ağrı sırtımdaymış yeminle sıkıldım artık
Sancarefeem gmzdmrs çok yordun mu kendini veya emziriyorsanız kambur mu durdunuz emzirirken çok bunlar da etkileyen faktörler
Sancarefeem gmzdmrs onun için bir düzen getir kendine canım emzirirken geriye yaslan yastık koy ben öyle yapıyorum daha az ağrım oluyor