kadifemsii Deletedmom9823 iklim değişikliğinden dünyayı buz soğuk hava hakim oluyor ve kurtulan tek insanların bir trende geçirdiği 7 yılı anlatıyor aşırı sürükleyici bi bakarsanız kesin devamını getirirsiniz. Filmi de var ama dizisi daha anlaşılır daha sürükleyici
Busra2013 Deletedmom9823 ay valla dalga gecmeyın bu aralar sıhırlı annem cennet mahalesıne takmısım kafayı onu ıxkedıgımde kucuklugum aklıma gelıo o huzuru buluyorum ıcım huzur doluyor o anlardayım gıbı kac gundur o ıkısını ızlıom😂
cahillesohbetikestim Busra2013 geçen bende bitirdim bütün bölümlerini sihirli annemin ondan sonra doktorları bitirdim şimdi de muhteşem yüzyıla sardım 🤣
Busra2013 cahillesohbetikestim hahaha valla sımdıkı dızıler sureklı acıtasyon dun aksma kardeslerım ızledım bastan sona kdr aglıodum aglamaktan ıcım cıktı resmen
Dmllale Muhteşem yüzyıl Aşkı memnu Güzel köylü Bu diziler arasında dönüp duruyorum bunların dışında netflix ten kore dizileri izliyorum
cnmoglum_22 Anne with an E Brison break How to get away with murder Outlander Hayatımda izlediğim iyi dizilerden diyebilirim