Cotanakk Merhaba ben İzmir’de oturuyorum Mart ayının başında doğum olacak nasipse her şeyi de yenidoğan almak istemiyorum. 3-6 ay alacağım şeyleri de uzun kollu mu kısa kollu mu alacağım karar veremedim. İlkbahar bebeklerine alışveriş yapanlar neler aldı nasıl aldı bana bir yol gösterirlerse sevinirim
Gulerdemr01 Cotanakk ayyy bana da soleyın benimde martın ortalarına doğru gelcek bana da fikir verin 😂😝
Gulerdemr01 Cotanakk bende izmirde oturuyorum kuzum izmirin havasına guven olmuyor biliyorsun ne yapcaz bilmiyorum 😂
AdenEva Cotanakk bende İzmirdeyim ve martın ilk haftası olacak 😂 izmirin havası malum sabah akşam birbirini tutmuyor bile. Bizde karman çorman aldık birşeyler. Genelde kısa kollu askılı zıbınlar + uzun kollu tulumlar aldım. Yani tek bir kalın kıyafet giydirmektense, sıcaklığa göre giyip çıkarabilir şeyler aldım.
Beybisininannesi Cotanakk vallah ben uzun kollu alıyorum Malum mevsimler kaydı Hazıran ayında hala yağmurlar yağıyor hava ara ara serin oluyor
Cotanakk Gulerdemr01 gerçekten öyle ben de şaşırdım kaldım inşallah fikri olanlar yazar da nasipleniriz 😄
Gulerdemr01 AdenEva aslında mantıklı bak 4 mevsimlik alalım en iyisi 4 mevsim birden yasıyoruz zaten izmirliler olarak sjdnsnsn😂
AdenEva Gulerdemr01 valla öyle yaptım napiim martta ben bile ne giyeceğimi şaşırıyorum sabah kar kış montla bereyle evden çıksam gün içinde hamal gibi o montu kucakta taşıyoruz. Gün içine uygun giyinsek sabah sümüğümüz donuyo. Daha kendim ne giyceğime karar veremiyorum bebenin ne giyceğine nasıl karar veriyim 😂😂 ince kalın karışık aldım giydiğini giyer artık
Gulerdemr01 AdenEva hahaha cok yasadıgmz sorunlar bunlar bacım ya valla kemeraltına gittik gecen AA Bi baktım dedim hava baya guzel elbise gıyıyım kısa bide saat 6 oldu eve doncez artık titreyerek geldım eve hasta oldum 😂😂
Cotanakk AdenEva ah o kadar katıldığım bir yorum olmuş ki kendim ne giyeceğimi kestiremezken bebeği nasıl kestiricem bilmiyorum bu zamana kadar aldığım tulumları hep uzun kollu aldım kısa kollu sadece zıbın aldım en kötü şimdi yazlık hiçbir şey almayıp yaza doğru tekrar bi alışveriş yapacağım böyle kararsız kalmaya devam edersem 🥲😅
gulsonmez27 Benim de doğumum Mart başında ilk 2 ayı kışlıklarla geçirmeyi düşünüyorum daha sonra yaz geliyor zaten çok da sıkı giydirmeye gerek yok..Annem alma öyle dedi kışlık çok fazla.
Sevinc86 Benimde Mart sonu uzun kollu tulum aldim fazla abartmadim sonra eksik oldukca gider alirim diye düsündüm
simgee_gndgn Postu açan ve fikirlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler 🙏 25+3 deyiz mart ın ilk haftası bekliyoruz oğluşu 🥰 kendi kendime hesap yapıyorum 0-3 ay kışlık 3-6 yazlık falan diye ama yine de tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur
Cotanakk simgee_gndgn sanırım uzun kolluları daha fazla almakta fayda var haziran gibi de daha küçük olacaklar üşür diyenler var 😌
bebekoral İlk gebeliğimi geçen sene mart ayının sonlarına doğru yaptım ama yinede uzun kollu almanızda fayda var hava ne kadar sıcak olursa olsun ince giydirdiğim zaman üşüyordu sizlere tavsiyem uzun kollu almak
SecilM Ben de bekleyeyim ☺️ martın son haftası tahmini doğum. tecrübeli anneler kıyafetlerin kaç adet alınması gerektiğini de söyleyebilir mi? Kısa kollu zıbın şu kadar, alt-üst takım şu kadar aldım çok kullandık gibi… ☺️
Canselyaren Kızlar kaç haftalık siniz bnimde tahmini doğum tarihi 21 Mart ama kızımda erken doğum olduğu için buda erken olur dedi Dr erken doğum riskim var yni şuan 23 haftalik hamileyim sözler kaç haftalık siniz
Eylul2797_ Canselyaren canım bende 23 haftalık hamileyim herkes bisey diyo biz simdi kac aylık hamileyiz😂😂😂
Lulikli Cotanakk valla ben hep picama aldım canım zıbın 😅 dış giyim olarak da normal takımlardan aldım kışlık ya da eşofman türü gene içine picamalarını giydirip öyle götürürüm doktora falan. yaz çok olmayacak bize bu sene zaten haziranda 3 aylık olcaklar o aylarda da gene minnok oluyorlar çok ince kısa kollu askılı giydirilir mi bilemiyorun😅 artık ilk etap alışverişleri bitince doğumdan sonra kışlık almayı planlıyorum indiirmlerde
Canselyaren Gulerdemr01 Bnim kızım 35 haftalık doğmuştu buda erken gelir dedi doktorum şekerimde var ztn yinede belli olmaz tabi🥰