rabiacsr60 12+4 haftalık hamileyim sizce cinsiyet belli olur mu erken ögrenenler varmı yazar mısınız?
bebeklibirisi rabiacsr60 ben de 12+2 tim salı kontrol var o zaman 12+4 olacağım merak ettim şimdi acaba belli olur mu bekleyeyim 🙈
Polenpolen52 rabiacsr60 cıhaz ıyıyse soyleyecektır tahmınde bulunur kesın, bızımkı 11 haftada tahmın ettı, şuan bır hafta gecti, çarş gunu kesın soyleyecek bakalım ne dıcek
Hzn53 rabiacsr60 bende 11+3 deyim deli gibi merak ediyorum cinsiyetini yavruşumun. Erkek olduğunu hissediyorum ilk hamileliğim. Hayırlısı olsun hepimiz için. Önce sağlığı ❤️
rabiacsr60 bebeklibirisi bende bu salı gunu gidicem ozaman işte 12+4 oluyorum bakalım inşallah belli olur olmasa bile tahminde bulunur belki
ebrusagkol 11+5 ken tahmin etti doktor, yaklaşık 13.haftada %100 dedi tahmini tuttu 😊yani size de söyleyebilirler diye düşünüyorum❤️
Zynp0406 Ben 12+4 haftalık hamileyken doktora gittim doktor erkek dedi 5.6 aylikkende kız dedi bence o haftada doktorlar bile yanılıyor
Polenpolen52 rabiacsr60 merhaba canım bende senınke aynı ayım bırsey soracagım, çok öksürmek bebegi düşürür falan dıyorlar ben grip oldum öksürünce bebegıme bıse olurmu:(
rabiacsr60 Polenpolen52 yok canım korkma Rabbim herşeyi bilir herkes ayrı kafadan konuşuyor aldırış etme ben korona oldum hamileyken okadar cok öksürüyordum ki cok şükür bişi olmadı korkma öyle herkesin dedigine de bakma
2107 rabiacsr60 ilk gebelik de ben 12cı hafta belli oldu 2cı hamilelıyım 12+4de doktor gidicez çarşamba günü inşallah Doktor görür🥰🤰