Esrahaliscelik Güzel anneler lütfen bebegıme dua edın 15 gündür entübe sekılde solunum sıkıntısı var bu kadar uzun süre solunum sıkıntısı çeken oldumu aranızda 😔
Esrakin Esrahaliscelik Gecmis olsun cnm Entube kotu bisey degil korkma bebek entubede daha rahat etmiş oluyor emjn ol benim bebegimde kaldi 15 gun entube solunumdada kaldi 43 gun bugun yeni 1 hafta once tamamen solunum cihazindsn çıkardılar kuvez ici solunum aliyor hala oda mesela korkma dua et🙏
Esrahaliscelik Esrakin oylemı ne bıleyım her gıttıgımde o sekılde uyuyor solunumda çok zorlanıyor makinelere bağlı cok zor Allahım sıfa versın tüm hastalara da benım melegıme de ınsallah 🤲😔ınsallah geçecek bu gunlerımızde 🤲🤲
Esrahaliscelik Esrakin pekı sızın 15 gün boyunca ne dedıler hep kötü mü konuştular yoksa umıt verıyorlar mıydı
RumeysaNur34 Esrahaliscelik çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi ile şifa versin kuzuma 🤲🤲nesi var kuzumun doktor ne diyor bu durum için canım küçük mü doğdu acaba
RumeysaNur34 Esrahaliscelik bir an önce toparlanıp evinize gitmeyi nasip etsin Rabbim bol bol dua et canım 🤲🤲
Esrakin Esrahaliscelik Ilk 1 hafta onemli dedo doktor kritik der her bebek icin zaten belli bi sureye kadar doktorlar olumlu konusmaz cnm bak bizim 43 gun oldu bugun sukur yeni yeni kendine gelmis bebesim ilkkez aglama sesinu duydum düşün yani sabret dua et cnmm bana instagram yazabilirsin cnm aklina takilan bisey olursa 🙏