Snm123 Ben perşembe günü silik çizgi ile test yaptırdım ama beta hcg 38 çıktı varmı aynı değerlerde sağlıklı gebelik yaşayan
Asli0611 Snm123 benim adetim 5 gün geciktikten sonra test yapım silik çizgi çıktı testten 9 gün sonra kan tahlili yaptım 311 di betam biraz yavaş ilerledik
Melisagncm Snm123 ben gebeliğimi ilk 33 ile öğrendim canım şimdide 17+2 haftalık hamileyim merak etme inşallah sağlıkla ilerler🥰❤️ iki günde bir artışına baktır 🙏🏻
Snm123 ilknurA1- sizin çizginiz koyuldu mu gün geçtikçe benim çok koyulmadı iki gün sonra tekrar yaptım 😥
ilknurA1- Snm123 1 hafta sonra beta hcgmi ölçtürmek için acile gittim 2926 çıktı bence bi doktora görünmelisin :))
Aylinnnnnnn Snm123 beta hcgm 5 ken öğrendim gebeligimi sen düşün 😂 rabbim cok büyük bool bol dua et Rabbim sana bağışlasın insallah
Snm123 Yaa ben resim ekleyemiyorum suan ve eski halini ama yarın güzel bir sonuç alırım inşallaj en az 150 olmalı dedi doktorum en son 38 di perşembe günü
Annehayalim Snm123 Çarşamba sabah 37,5tu cuma akşamı 193 çıktı haberleseleşelim 2 Ekim’de kimyasal düşük yapmıştım yine korkuyorum buda öyle olcak diye ama değer iyi artmista sırt ağrısı kasık ağrısı aşırı cisim geliyor hemen rahatsız edip sancı yapiyo
Mrv1007 Snm123 ilk testimde çok silik bir çizgi vardı beta 17 çıkmıştı. 22. Haftamızı bitirmek üzereyiz, inşallah çok sağlıkla ilerler senin sürecin de🥰🌸
Asyaburcin Snm123 canm arkadaşımın 18 di silik çizgi ile biz ilk başta korktuk açıkçası acaba sağlık o gebelik olurmu diye değeri baya düşüktü suand a 7 aylik hamile. Ama onun silik çizgi ve betası 18 iken daha regline 1 bir kaç gün vardı güzel ilerdi