Aszey2012 Yenidoğan oksijen seviyesi kaç olması gerekiyor bilen var mı bebeğim yoğun bakımda ara ara ventilatör solunum cihazına bağlanıyor sorduğumda 95 in altına düşmedi oksijen seviyesi dediler kaç olması gerekiyor normalde
Umutlabekle Aszey2012 benimde bebeğim zatürreden yatıyor yoğun bakımda doğdu sadece 5 saat kaldı yanımda 😞 6 günlük şuan tedavisi devam ediyor solunum cihazından ayrıldı dün oksijen seviyesi güzel sizinkinin
Aszey2012 Umutlabekle bizim solunum cihazına sürekli bağlı değil ama sıkıştığında destekliyolarmış makineyle normale döndüğünde küvöz içi oksijenle duruyor 5. Günüydü bugün henüz taburcularla ilgili birşey söylenmiyor antibiyotik tedavisi yapıyolar sizin hastanede mi kaptı kaç haftalık doğdu size de çok geçmiş olsun
Umutlabekle Aszey2012 teşekkür ederim bilmiyorum ki sezaryen oldum yanıma geldi 5 saat geldi ama rengi hep mordu farkedemedim kimse de gelip bakmadı solunum sıkıntısı çekmiş yavrum kontrol için götürdüler entübe ettik dediler 😞 çok zor dün cihazdan ayrıldı bugün burnundan desteklediler iyi olacak inşallah