Sevgili guzel hamisler bugun karsima Allah bilir kac post cikti bebek hareketleri ile alakali🤦♀️ anliyorum cogumuzun ilk gebelikleri tecrubesiziz endiseleniuoruz bu sebebten belki korku hat safadadir anliyorum hepsini bende hamileyim ilk gebeligim. Ama lutfen bebeginizin hareketlerinin azaldigini dusunuyosanizda azalma ve hic hareketliligi ayirt etmeye calisin. Bence burda sorup yanit beklemek yerine ki cok az yanit geliyo bu tur postlara internetten arastirin. Bebek.com diye b websitesi var size onerim ordan bakin mesela. Bu uygulamanin gunluk bilgilendirme kismindada yaziyo her haftaya uygun biseyler onlarida okuyun lutfen🤦♀️ 20.haftadan sonra bebekler artik uyku duzeni olusturyo bu bir ayrica yerleri daha genis oldugu icin biz her zaman bu hareketleri net b sekilde tekme yumruk seklinde hissetmeyiz kayma olabilir titreme gb olabilir gaz gb olabilir belki. Bebek buyudukce ve kas orani arttikca daha sert vuruyolar. Ben 26.haftada en net hissettim hareketlerini 26.haftada saatlere baktim dedim aha bu saatlerde uyuyo demekki su saatlerde uyanik. Suan 33 haftaligim ve kemiklerimi kirarcasina vurduguda oluyo sadece kaydigida ama bunlari hep saate bakarak takip ediyorum. Uyku duzenini saatlere bakarak oturttum farkina vardim. Bebegim 9-11araasi kayiyo sadece arada mesela 10 hareket alamiyorum demekki uyuyo diyorum kac haftadir boyle cunku ondan sonraki saatlerde kduurmaya basliyo. Saat takibi endiselerinizi minimuma indircektir. 2 saatte 10 hareket aliyosaniz ne guzel. Almiyosaniz en ufak b hareket bile dr unuzla irtibata gecin. 2 3 gun beklemeyin. Hareket zayiflamasimi fark ettiniz su icin meyve yiyin cikolata vs ama cikolatalara daha gec tepki alabilirsiniz. Ama biseyler yediginizde azda olsa b kipirdama olsun. Bebegim hareket etmiyo 2 gundur boyle b baslik yok arkadaslar 2 gun hic hareket etmiuosa dr a gt bizim burda size vercegimiz hic b oneri bebeginizi kurtarmicak. En ufak hareket bile sizin icin onemli.