Miss Kızlar 3 gündür cenazene iğne bi sure sonra göbeğinde kanama yapıyor bant yapıştıriyorum banttan kiyafetime geçiyor eğer boyle olan varda sebebi nedir ya moralim bozuldu bilgisi olan varmı
Mavi20 Miss göbek etrafından 2 parmak ileriye vuruyorsunuz dimi? Etini sıkarak yap bitip iğneyi çıkarınca sıkmayı bırak. İlk zaman benimde kanadı morardı ama şuan kanama olmuyor.
Miss Mavi20 evet öyle yapıyorum 4 parmak altı göbeğin aynen iğne olduğum yerde bi delik izi morarma bile olmuyo yanmada olmuyo ama iste olduğum yerde kanadı kadarcık kcuuk yer
MehtapNazliAcik Uygulamada deriyi sadece iğneyi batırmadan evvel sıkıştırmalısınız, ilacı uygularken deriyi kesinlikle sıkmayınız. İlacı serbest deriye uygulayınız. İğneyi otomatik kilidi aracılığıyla çektikten sonra en az 2 dk kolonya veya alkollü pamukla uygulama bölgesine kompres yapınız (sadece baskı yapınız deriyi ovuşturmayın) Bu şekilde kanama ve morarma durumunu minimuma indirebilirsiniz 😇
DenizGn Koldan yapın ben hiç göbeğimden yapmadım. Aynı etkiyi veriyor koldan hiç morarma yapmadı bana
Miss Bugün nedenini öğrendim ben aynı zamanda coraspirin kullaniyordum 13.haftama girdim simdi doktorumu aradım coraspirini bırak dedi yarin kalp-damar bölümüne görün dedi kanım çok sulanmış zaten 4.ayda coraspirini bırakmam gerekiyormus öyle boyle kanamiyo yani sabah oluyorum aksama kadar kanıyordu son 4 5 gündür
Melek_55 Miss zaman geçmiş üzerinden ama belki görürsünüz sabah bende yaptım göbeğimden kan gelmiş biraz çamaşırımı ıslatmış korktum pamukla bastırdı durdu şimdi sebebi neymiş acaba