Kbraackz Aycan-yeni Doktorunuzla konuşsanız suni sancı istemiyorum diye eğer beklenecek bir durum varsa. Çok bilmiyorum gerçi benimde ilk doğumum olacak ama.
Aycan-yeni Kbraackz zaten o suniyi yememek için bekliyorum umarım kendi sancımla gelir sağlıklı bir şekilde ama sancı olmaz ise mecbur o suniyi veriyorlar kızımda ilk suyum geldiği için sıfır sancıyla mecbur verdiler su azaldı diye
Eymen72 Mujde0808 yani işte o supheye koyuyorlar insani açılma olmasına rağmen neden gelmiyor bu koca kafalılar 😅
Aycan-yeni Eymen72 zannetmiyorum canım öyle birşey olacağına sanırım ben doğuracağım artık sancı çekiyorum geceden beri
Eymen72 Aycan-yeni oh hadi İnşallah sagliklisiyla gelsin bı avazda kurtulursun sağ salim alırsın kucağına yavrunu 🤲
Aycan-yeni Mujde0808 öyle bişey olduğunu zannetmiyorum canım ama nasıl 6 cm de durdu anlamış değilim sıcak suya girin açılmanız olur inşallah rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah 🤲🏻🌸
Aycan-yeni Eymen72 amin inşallah canım cümlemiz sende öyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻