Hilalkhrmn417 2melek_annesiii benim yeğenimin adı ilk başta aliskin olmadığımız bir isim gibi geldi ama şuan alıştık doğdu 8 ay oldu adını söyleyince bakıyor falan iyi bayağı 🤗🤗
2melek_annesiii Hilalkhrmn417 adıyla yasasın inşallah bizimkilerde beni çok soğuttu biz söyleyemiyoruz zor felan diye yoksa seviyordum ama şimdi metehana alıştık daha hoşumuza gitti
Sedaceylan Bir Çınarımız var 2.bakalım erkekse Çağlar 😍😍 Aama bunlara ek olarak Alper Ertuğrul Fatih Caner 😍 aklımda olanlar
Minnikkuzuuu MELİKŞAH ile bi kapıyı açtık bizde tabi hergün farklı isimler görünce değişiyor fikirler 😀
2erkekannesiii Eski Türk isimleri hayranı biri olarak oğlumun adını Göktuğ koydum 2.oğlumu da Aytuğ Gökay ya da Görkem düşünüyorum aslında Göktürk de hoşuma gidiyor ama herkes koyduğu için sıktı artık Göktuğ koyarken de kimse de duymamıştım şimdi çok yayıldı
1efeannesi hamisanne_63 valla canım çocuğu sen doğuruyorsun çocuğa işim vermek bence kadının en doğal hakkı ben ilk çocuğunda eşim sağolsun kayınbabamın ismini verdi ökkeş ama yanına efe de ekledik efe diyoruz çoğunluk 2.ye hamileyim buna ben ne istersem onu koyucam daha cinsiyet belli değil belli olsun ben ne istersem o valla ne derse desin istediğim olucakk😁
Eminejan Kizimin adi Emine su anda 8 haftalik hamileyim cinsiyetini bilmiyorum inshallah erkekdir oglum olursa Hezretiali koymayi dusunyorus
Ozgebhb Ben Kerem ismini çok beğeniyorum içime çok siniyor :) eşimede fikrini soruyorum ama o senin seçimin olsun diyor bende ortak bi karar verelim diyorum bakalım hayırlısı artık :)
iremcannn1907 Doguloji o halde kendi koyacağımız ismi söyleyim belki beğenirsiniz 😂 Mete Kayra olacak oğlumuzun ismi. 💙🧿