cukulataannesi Selim koyacağım inşallah😍☺️ hatta kimseye fikrini bile sormadım🙈hep istiyordum. Babası da yanına isim olsa dedi. Önerilerim görkem, erdem, Çağatay, denizdi. Ama istemedi sevmediği kişiler varmış bu isimlerde 🤪😄
Bebetonunannesii cukulataannesi SELİM HAN bayılıyorum bu isme 😍 güzel bi ömrü olur inşallah oğlunuzun rabbim bağışlasın
Msl_ege Ayaz2016alya2022 benim oğlumun adı destan , arkadaşımın oğlu da destan bizimkinden büyük , hatta başka bi arkadaşımızın dayısının adı destan 😂 onu da duyunca tamam erkek dedik biz :) ama evet isim sözlüğünde kız diye geçiyor . zaten çok duyulmamış bi isim , 4 tane destan var bildiğimiz hepsi erkek olunca biz ikna olduk . bi de pers prensinin adı destan . Pers prensi zamanın kumları diye bi film var . biz o filmden esinlenip koyduk o da erkek olunca :)
Kinkof Elmas_41 bende oğlumun ismini kürşat düşünüyorum hatta eşim kesin kürşat olacal diyor ama ailemden duyanlar hep yadırgıyor kafam karisti 🙁
Seryy Kinkof Kürşat “1. Yiğit, alp. 2. Göktürk prenslerinden birinin adı.” anlamlarına gelmektedir. … Ertuğrul ve Alperen isimleri yanına uygun olabilir.27 Ağu 2021 Anlamı böyle ama çok kaba geliyor ojdsn yadırgabilir…. Bak anlamın içinde de benim en sevdiğim isimler var Kürşat değil de Kürşat anlamına gelen Yiğit Alp koyabilirsin.. Göktürk Alperen veya Ertuğrul… Allahım Kürşat isminin anlamında en sevdiğim isimler yatıyor 😍😂
cukulataannesi Bebetonunannesii Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı hep korusun. Akıllı, ahlaklı ve ülkeye yararlı insanlar olsunlar inşallah🤲🏼😍☺️
Vesife Oğlumun adı Burak kızımın adı Irmak bi daha oğlum olacak inşAllah onuda Buğra diyoruz ama hayırlısıyla
Hlyanne Vesife oğluma Allah nasib ederse BURAK ismini koyacaz sizin oğlunuzun kişiliği nasıl çünkü ismin kişiliğe yaznsıdığını düşünüyorum… Buraklar çok yaramaz olur koyma diyorlar
Semaece Bir oğlum var adı Umut Ahlas ikinci bebeğimde erkek karar veremiyorum Tumay Uraz Bulut Barlas aklimizdan geçenler