miyopmom Doguloji az once esimle kiz ve erkek isimlerine baktik hic biri boyle dikkatimizi cekmedi 🥴 insAllah guzel oneriler gelir 😅
hamisanne_63 Doguloji 30 haftalığım bunlardan birini koyacağım ama hâlâ karar veremedim 🤷🏼♀️ Size de fikir olur belki Aren Adar Mirza Hazar Civan Ali Mahir Yiğit Deniz Ediz Renas Aras Mete Ensar
Busbus03 miyopmom Milat Çağan Goktug Batın Arın Akay Alaz roman Umay Tugberk Umay Arel Pamir Rozi Leon Yankı Siraç Marsel Asil
Busbus03 2Prensveannesi Milat Çağan Goktug Batın Arın Akay Alaz roman Umay Tugberk Umay Arel Pamir Rozi Leon Yankı Siraç Marsel Asil
1efeannesi hamisanne_63 valla canım çocuğu sen doğuruyorsun çocuğa işim vermek bence kadının en doğal hakkı ben ilk çocuğunda eşim sağolsun kayınbabamın ismini verdi ökkeş ama yanına efe de ekledik efe diyoruz çoğunluk 2.ye hamileyim buna ben ne istersem onu koyucam daha cinsiyet belli değil belli olsun ben ne istersem o valla ne derse desin istediğim olucakk😁
Elmas_41 Oğlumun ismini kürşad talha Düşünüyoruz ayrıca Miraç Mirza Berat Poyraz Doruk Hoşuma giden isimler
Kinkof Elmas_41 bende oğlumun ismini kürşat düşünüyorum hatta eşim kesin kürşat olacal diyor ama ailemden duyanlar hep yadırgıyor kafam karisti 🙁
Zeynonunannesi60 Elmas_41 Nüfüsa gıttıgınızde dıkkat edın nüfus memurları kürsad yerine kürsat yazıyorlar
HollyMolly Biz Mete koyacağız insallah. Ben havalı isimleri seviyorum:) -Bora -Mete -sarp -Berk -cenk -doruk -Mert -yiğit -Ege -Güney
glsm_kr8383 Doguloji Oğlum olucak inşallah adı Deniz Adar 💕 Emre Kaan Muhammed Enes Çınar Asaf Eymen Buğra Akay Zahit
Tgbergll Civcivinannesiii Biz de bu ara Aybars’a bi takıldık henüz netleştiremesek dee 🐣 ben Kağan ismini çok seviyorum eşim de böyle farklı isimler bakıyor ama belki Aybars Kağan olur 🥳