Toprak_hira59 Sedaaaa2 33 haftamda aldım serin biryere koydum 24 gun sonrada dogum var ins bozulmaz 😅
Glser Sedaaaa2 hastanede dağıtmak için mi alicaksiniz onun için de 35 36 gibi daha iyi ben evde gelenlere vermek icin Alicam o yüzden doğumdan sonra almayı planliyorum
Pcan Sedaaaa2 bence çok erken almayın ya ben şu an 38 haftadayım 4 gün sonra doğum var, 2 hafta önce yaptırdım çikolatamızı.
Sedaaaa2 Asilsmommm bende yarın 26 oluyorumda heycandan işde alsam mı erken olur mu diye fikir alaym dedim
Toprak_hira59 Sedaaaa2 1 gecede hazirlamislar sanirim elime ulasmasi 3.4 gun icinde oldu isim baskili olanlardan yaptirdim
Mlk_dlk Ben 38.haftam yeni bitti, çikolatacıdan 2 gün önce yaptırdım, çok erken almayın bayatlar bence
Toprak_hira59 Mlk_dlk Kolay kolay bayatlamiyor madlen canim calistigim cafeteryada rafta koli icinde duruyordu 1 seneye yakin soz nisan oldukca susleyip tepsiye diziyorduk serin yerde olunca birsey olmuyor
Toprak_hira59 Sedaaaa2 Acelesi yok bence 30 larda yaptirin bayatlamaz ama evin ici sicaksa yumusayabilir yaptircaksaniz da serin biyerde muhafaza edin birsey olmaz 😊
Toprak_hira59 FatmaTemiz degisiyor canim.ben 2 ayri yere yaptirdim biri elit digeri ne oldugu belirsiz pek guzel degil onu hastanede hemsirelere felan dagitirim guzel olanida evde dagitirim diye dusundum
Busrakzlkc Toprak_hira59 değişik gerçekten pek güzel değil demişsiniz onuda size bebeğinize bakan yardımcı olan insanlara layık görmüşsünüz
Sedaaaa2 Toprak_hira59 aynen elbiselerini yıka ütüleden sonra onuda isterim tamamdr bence cokta geri plana atmak istemıyorum nasıl olcak hiç bilmiyorum en azından hazırda dursun
Toprak_hira59 Sedaaaa2 aynen bende oyle yaptim herseyimizi hazirladik suan 34 haftayiz gunumu bekliyoruz son ana birakmakta istemedim dogum haftasi telas yapmak istemiyorum o hazir degil bu eksikti diye 😌
Sedaaaa2 Toprak_hira59 aynen bi de insan neyle karsılasacagını bilmiyo sonucta dogum zamanı vakti cok belli olan bişey degil hayırlısyla alsaydık kucagımıza 😇