Tazeanne0134 Mavisinannesi2 ay benim amcamın oğlu da öyleymiş biliyor musun yengem tek doğum yapan kadınmış Allah’tan doğasıya kadar kız demişler 😂😂
Mavisinannesi2 basaksahinx benim arkadaşımda öyle oldu doğumdan yarım saat sonra aradı kızım oldu diye oda şoklarda aradı😅😅
Ecmgn Mavisinannesi2 bize 10+4 de erkek dedi bir hafta sonra yine erkek dedi bakalım haftaya gidince ne diycek 😅
Nehirimmmmm Mavisinannesi2 ya bnm yengem doğumuna kadar erkek demişlerdi, doğduktan sonra kız bebekmiş 😄😄 doktor demiş kordon hep önündeymiş erkek olarak görmüş meğerse 😄😄
Esay_50 Tazeanne0134 ben 14 te gostermedi 16 da gostermedi bacaklari kapaliydi doktor buyuk ihtimalle kizdir dedi gostermedigi icinmi dedi bilmiyorum :) 2 kizim var gonul iki meyvesindende istiyor o yuzden degisirimiki diye detayli ultrasonu bekliyorum :)
Tazeanne0134 Esay_50 valla canım işte bizde öyle olduk detaylıya kadar hep kız diye biliyorduk detaylıda dr cihazı karnıma koyar koymaz gördük erkek olduğunu 😂 Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin inşallah minnak
Seymaben Mavisinannesi2 18 de kesin netleşti benimki ama 16 da tahmin yapılmıştı kız bebek bekliyorum degismedi 🌺