Anneyimmm Kizkar sag bacagim surekli agriyor ozellikle dizimin arkasi ama kemik degil etlerim agriyor baska ceken var mi merdiven cikarkende cok agriyor hele kalcam sanki cikmis gibi dr randevum 6 gun sonra.
feyzosvemercimek Anneyimmm ayy bende de var ben de bana mı has diye düşünüyordum 20+4 benim de bacagimda kalça kısmında huzursuz bir ağrı var nereye nasıl koyacağımı bilemiyorum otururken yatarken
Glitter Anneyimmm bende de ara ara oluyor benzer sekilde ama siyatik agrisina benziyor ki ins degildir
Glitter Anneyimmm bu arada ben agriyi gece uyurken soluma yattiginda sirtima yastik dayayarak ya da uyku pozisyonu degistirmek icin onume koyup sag bacagimi ustune attigimda agrim azaldi epey ve 2-3 gunde gecti
Gulyllu Benimde cok ağrıdı canım nedense 1 haftadır falan ağrımıyor kalçam cok ağrıtırdı hepsinde sağ taraf ağır biley kaldırmamaya iş yapmamaya çalış oda cok tetikliyor
Anneyimmm Gulyllu 😁😁 dogumdan sonra donucem eski titizligime masa kurarken izeniyodum suslu puslu simdi yogurdu kabiyla koyuyom oyle saldim😂😂😂
Minnakim Ben de 31+ 2 deyim tek taraflı sağ ayağım ağrıdı kalcama vurarak kadın doğum doktora söyledim kalp ve damar cerrahisine sevk etti agirliktan dolayı toplardamar da kan pıhtısı oluyor genelde tek taraflı ayak ağrıları dedi hamilelikte tabi o olmayabilir de 09.08 de randevumuz var bakalım neden
Gulyllu Anneyimmm ay bu cok iyiymiş bende bir sürü plastik bardak tabak aldırdım eşime gündüzleri uğraşmamak İçin 😂