cennetkokulum_ Crcs bacım benim devreler yandı ne demek istediğini anlayamadım anlıyacağım dilden yaz hele
Crcs Crcs her şeye farketmez demiş eşiniz o yüzden siz ne isterseniz onu yapın demek istedim 😊 bi de ben hep sorarim nasil olmus begendin mi diye. Böyle farketmez dediği zamanlar sormam 🤪
Oznurkk cennetkokulum_ Allah iyiliğini versin bende tarif vereyim diye fotoğrafı açıyorum 😂 benim eşim de ben hamile değilim senin canın ne istiyorsa onu yap diyor 🤣🤣
cennetkokulum_ Oznurkk 😅😅😅seninki gine öyle diyo kız bizimki hepten farketmez ağzına yuva yapmış bu laf 😅😅
Oznurkk cennetkokulum_ biz şanslı eşleriz aslında 😂😂 bazı erkekler var ki öyle her şeyi yemez. O daha zor ya.
Duruliyaninannesi cennetkokulum_ ahahahaaa herzaman aldığım cevap ama tarifini bir türlü bulamadım 😂😂😅
cennetkokulum_ Duruliyaninannesi hoşgeldin aramıza bacım ben 3 senedir bulamadım bulan varsa diye bi umut bekliyoruz 😅😅
Duruliyaninannesi cennetkokulum_ yanliz bu defa soracam adama bakayim tarifini ver dicem ne diyecek bakalim🤭🤭🤣🤣
cennetkokulum_ Duruliyaninannesi aaa evet kız sor benim aklıma gelmedi ha sen bi sor bakalım bize de söyle 😅😅
cennetkokulum_ Duruliyaninannesi kız daha sormadın mi adama iki gündür yemek yapmıyorum tarifi yok diye 😅😅
Duruliyaninannesi cennetkokulum_ valla yemek yapmiyorum evde iki gündür bugunde misafirlikteydik soramadım 😂😂😂