Civcivim96_ Bebeği yengeç burcu olacak anneler burdamısınız 😁😁 neler düşünüyorsunuz yengeç burcu hakkında. Çok alıngan hassas ve kuruntulu olacakları doğrumu acaba 😕😫
ilknurd_98 Civcivim96_ yengeç Burcu çocuk ailesine çok bağlı oluyor özellikle annesine bence çok şanslısınız evet çok duygusal oluyorlar ama olsuuun 🤷♀️
Nazlii__ Civcivim96_ bebeğim yengeç olmayacak ama ben yengeç burcuyum Hassas bir burç duygusal ama alıngan ve kuruntu kısmına katılmıyorum o kısım burçtan değilde kişinin karakteriyle alakalıdır 🍀
Happybsrn Civcivim96_ çok duygusallar eşim yengeç Burcu ❤️❤️💋💋 evt alınganlık çok var ve küsüyorlar Allah’tan o huyu bı bende olmuyor 🤣🤣 iyi insanlardır iyi olana👍
Civcivim96_ ilknurd_98 peki cinsiyeti fark edermi, bizimkinin cinsiyeti henüz belli değilde🙈 siz tecrübeli bir anne olarak konuşuyorsunuz zannımca 🥰
ilknurd_98 Civcivim96_ tecrübeli değilim benim ki yay Burcu olacak 😂ama ben yengeç Burcuyum o yüzden açıklamak istedim cinsiyet fark etmez kız da erkek de ailesine düşkün oluyor
miray58 Yaaa benim bebişimde nasip olursa yengeç olucak🙈🙈 evlerine çok bağlı olduklarını,çok vefalı olduklarını biliyorum bende 7+6
Civcivim96_ miray58 bende 7+2 çok korktum ikizler olacak diye ama tahmini doğum 9 temmuz oda büyük bir ihtimalle yengeç olacak 🙈🙈 sizin doğumda o civarlarda olur sanırım demi 🥰🥰
minikkuzuannesi miray58 aynıyız bende 7+6 haftalığım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 🙂🙂🙂
miray58 Civcivim96_ Benim doktorum en geç 6,7 Temmuz gibi doğurman gerekiyor dedi🌸🌸 babam da yengeç çok alınganlar 😂😂 ne desem alınıyor
Kumsallina95 Civcivim96_ olur canım sen içine ferah tut biraz ilgi seviyoruz birde 🤣🤰🏻 sağlıkla gelsin minik kuş 🥰