Kbraackz DerinSu5 Bende az önce eşime aynı şeyi söyledim. Sanırım artık daha fazla büyüdüğü için çok keskin kıvrak hareket edemiyorlar
ege_ayaz_mom DerinSu5 bizde 35+5 olduk gündüzde gecede belli saatleri var o saatlerde hep oynuyor genelde canım
Baranzeynep @“DerinSu5”#p18840350gündüz çok mu hareketlisin canım? bişeyler ye soluna uzan bi süre bi bak hareket edecekmi
Baranzeynep DerinSu5 gündüz fazla hareket ettigin icin bebek de sıvı içinde sallanıyor uyuyor benimki de öyle ama uzaninca ve gece çok hareketli
dakpinar- DerinSu5 kuzum daralıyor yerleri tabi ama yine de sen hareketlerini say olur mu ? Tatlı ye soluna uzan dinlen :) ufak ufakta olsa yeterli inşallah 🥰
Trabzonlu_anne Gün içinde tatlı şeyler yiyin çikolata hurma gibi eğer kendinizi yoruyorsanız gün içinde bebekte yorulur sizinle beraber yada uyuyordur her günün hareketi birbirini tutmaz ☺️
DerinSu5 Trabzonlu_anne gün içi evet yoruluyorum hareket halindeyim uxanamiyorum kayınpederim olduğu için sürekli oturur vaziyetteyim hep oturuyorum yatana kadar
DerinSu5 Baranzeynep sırt üstü uzanincami? İşte bnm pek uzanmaya fırsatım olmuyo sürekli ya ayakta ya oturur haldeyim
Kbraackz DerinSu5 Hiç hissetmiyor değilim ama eski kıpırtısı yok gibi. Belkide dün iş yaptım ondan olabilir