Deryakadir Merhabalar 35. Hafta acil sezeryana alındım dün akşam saat altı felandı, bebeğim solunum sıkıntısı çekiyormuş küvezde nolur erken doğum yapıpta bebeği solunum sıkıntısı çeken ve sonrasında eve sağlıkla çıkanlar var mı cevap verin nolurr bebişimi bıraktım evime yalnız gidiyorum şu an😞
Ygtm44 Deryakadir 32haftalik dogdu oglum, 5gun kaldi kuvezde,, cok sukur cikti cnm. Şu an 1,5yaşinda ve bi kardeşi olcak inşallah..Seninkinin haftasi daha buyuk insallah o da cikar korkma bolca dua et ve sabret cnm. Hayirlisiyla kavusursun insallah.
Alpay34 Deryakadir benimde 35 haftada geldi kızım 6 gün küvezde kaldı inşallah sende bina önce alırsın
Plncnr-dnsn Deryakadir moralini bozma canım o duyguyu çok iyi biliyorum kardeşim 27 haftalık doğdu 47 gün küvezde yattı şimdi 15 yaşında maşallah benimde 33 haftalıkken 3 cm açıklığım vardı ciğer geliştirici iğne yaptılar her an doğabilir dediler ama çok şükür 38+4 olduk haftan çok iyi doktor bana yatsa bile 1 2 hafta yatar demişti biliyorum eli boş dönmek çok zor ama onların sağlığı için rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah onlar çok güçlüler içini ferah tut sana çok ihtiyacı olcak
nazsimaova Deryakadir cnm bn 32 haftalik dogum yaptim bebisim solunum cihazina bagliydi sukur 13 gun kaldi ciktik suan yanimda 2 ay 25 gunluk olduk
Deryakadir Ygtm44 sağol. Canım içime su serptin inşallah benim bebeğim de sağlıkla çıkar ordan doktor biraz korkuttu bizi yüzde 95 i sağlıkla çıkıyor ama risk var mu var dedi bizi endişelendirdi
Sedefavc Geçmiş olsun canım neden acil sezeryana alindin? Ve bebeğin kaç kilo boyunda doğdu bunlarda önemli detaylar.
Deryakadir Sedefavc sağol canım sanırım kilosu 2450 boyunu öğrenemedim karnımın ağrısıyla doktoruma gittim nst istedi sonucu kötü çıktı iğne de vuruldum serum da yedim ama kusmam da olmuştu doktora gitmeden gittim işte doktorum geldi ulstrason dan baktı bebeğe strese girmiş dedi bu bebek acil alacam dedi öyle işte
Deryakadir yarenaltinbasak göğsü inip kalkıyor nefes alıp verirken zorlanıyor dediler yani işin uzmanları onlar anlamışlar işte
Ygtm44 Deryakadir 40haftalik dogan bebekte de risk oluyo cnm illaki. Orasini birtek Allah bilir. Doktor dedigi canini sıkmasın. Dua et sabret ve uzulme ki sütün kesilmesin. Ona en cok senin sütün gerekcek.
Deryakadir Plncnr-dnsn inşallah canım iyi olmaya çalışıyorum ama gerçekten zor hayırlısıyla sağlıkla çıkar gelir yanıma🙏
Deryakadir nazsimaova maşallah canım ya darısı bizim bebişin başına🙏 Entübe edilmiş inşallah bebeğim iyi olur da yanımda olur bir an önce💞