yusufesmaaa Mrb arkadaslar bnm suan 40co haftam bitti simdi size dun ve bugun yasadigim olaylari anlatmak istiryom sizler bni daha iyi anlarsiniz dun cuma gunu muayene olmaya giitim hastaneye biraz endiseliydim hani bir yandan hastanede gozlemde kalmak istiyordum bir yandanda evimde kalmak neyse muayene siram geldi girdim muayeneye dktor cocuguma bakti gayet iyi dedi kilo almis dedi sevindim ondan sonra bni nts ye gonderdi onada baglandim ama bu arada nts ye yatmadan once hic sancim yoktu ntsye yattim sancm cikti dha sonra doktora gosterdim oda bna ve esime sancin var ama sen bir haftaya kalmaz dogum yaparsin dedi evin uzakmi dedi bnde doktor bey iki otobus degisiyorum dedim o zmn tm dedi gozlem altina mi alalim dedi yoksa eve mi gitmek istersin dedi bnde bir kac gun gozlem altinda kalayim dedim ve yatisimi yaptirdim daha sonra cuma aksami gozlemdeki hemsireler muayene felan etti acilmam azicik mis hani her an dogumda yapabilirmisim bir haftada surebilirmis bnde ilk dogumum ve ilk cocugum oldugu icin kortum suni sanci fealn verirler diye doktora dedim hocam bn sitres icindeyim dedim oda birazcik kizdi dun bn sana demedimmi eve git diye dedi bnde bilemedim hocam dedim durmana gerek yok o zmn hastanede dedi sancin suanlik yok dedi cikisimi yaptirdim simdi evdeyim 3gun sonra muayeneye gel dedi gonderdi hala aklim basimda degil ne yapacagimi ne edegimi bilmiyom derdimi biraz sizinle paylasayim dedim sizler bni anlarsiniz istedim bni dinlediginiz icin tesekur ederim arkadaslar cok saolun😊😊
Esrakbas yusufesmaaa sanki babalarının hayrına çalışıyorlar 😠 hep bi azar hep bi laf sokma bende sinir oluyorum ya karşındaki hamile ilk Doğum az insna olsana !!!
Zeynepreyyan Evde ol bence rahat edersin rahat rahat dusunu alırsın . Mesela sancıların hafif hafif başladığı zaman duş alır rahatlarsın sancılar artınca hastaneye gidersin stres yapmamaya çalış herşey çok güzel olacak