Aybukee3535 2 ay once ceyrek almıştım şuan çeyrek alış 1057 satış 1095 lira. Dün bozdurayım dedim adam 930a bozdu sen nette yazana aldanma gorundugu gibi değil dedi sizce dogru mu söylüyor bide alış satış fiyatı kime göre oluyor bizim alışımız onlarin satışı mı nsl
Aynur35 Aybukee3535 olur mu canım ben de cuma günü bozdurdum 1050 civarına bozdu ve baktığım gibiydi aynı satış fiyatından bozmaları lazım internette sayfalarda 3-5 fark olur belki ama o kadar olmaz keşke başka yere de sorsaydın fırsatçı çok maalesef
Miros Aybukee3535 kuyumcudan kuyumcuya degisiyor takip siteleri farkli olabiliyor birde zihniyet devamli gittigim kuyumcum daha az.kesinti yapiyor bende 1000 civarı na bozdurdum persembe gunu cok zarara ugratmis seni
ikicocukmeselesi Aybukee3535 canım küçük bir kuyumcuya gittiysen eğer hepsi aynı taktiği yapıyor bozdururken büyük ve daha kurumsal kuyumculara gitmeni tavsiye ederim
incimercan Aybukee3535 kuyumcular düşük bozuyor, sizinki bayağı az bozmuş. Döviz al sat yapan yerler var ya ben ordan bozduruyorum. Listede ne görünüyorsa ona bozuyorlar.
Deletedmom177227 Aybukee3535 genelde max 10-15 lira oynar o kadar kolay oynamaz. Benim bulunduğum yer küçük bi yer öyle olduğu halde nettekinden 10lira aşşa bozdu sadece. Ha bu kadar yükselceğine ihtimal vermedim keşke şimdi bozdursaydım
Miniklimonum Aybukee3535 hayır canım olur mu öyle şey ya saçmalamasın senden bedavaya almış resmen bizde sürekli takip ediyoruz bozduruyoruz falan 10 TL 15 TL altında alıyorlar doğru ama bu kadar olamaz mümkün DEĞİL başka yere sorsaydınız keşke ben alırken de satarken de üç dört yere sorarım cunku alırken de ekliyorlar satarken düşürüyorlar ama 10/15 TL civarı nette yazan doğru olan zaten tüm ülke konuşuyor nasıl nete bakma diyor adama sinir oldum haram olsun
Aynur35 Çeyrek 22 ayar olur ve gramajı nettir bu yüzden çeyrek için net fiyat vardır..24 ayar çeyrek gramajında gram altın olur çeyrek olarak hesaplanmaz netteki çeyrek fiyatı 22 ayar ve 1,754 gram içindir
Nurgulvrl_ Aybukee3535 canım üzgünüm ama seni kandırmış keşke başka kuyumcuya daha sorsaydın. Dövizcilerde bozdur onlar güncelden bozuyo. Birde aklında bulunsun hafta sonları ara makas açılıyo hafta içi bozarsan alış satış arasında ki fark daha az oluyo..
Civcivinannesiii Aybukee3535 internetler kuyumcu arasinda en fazla 10 yada 20 tl sizi kandirmis kuyumcu resmen keske vermeseydiniz