asli3 13.haftadayım ayaklarım üşüyor ve kasık ağrısı yapıyor 😔 Bu durumu yaşayan var mı? Korkmalı mıyım 😐
Melikeakarsu asli3 Benimde kasiklarim agriyor Bnde 13 haftadayim 😇cok sordum cok arastirdim bebek buyuyor kaslar geriliyor ondan kasik agrisi yapiyormus sende de ayni belirti var demek korkulcak bisi yok normal 😂karnima krapm giriyor bazen
oguzweannesi asli3 hamile oldum olalı ayaklarım ısınmıyor annem oğlun olacak oğlu olanların ayakları üşür derdi sinir olurdum ama doğru çıktı oğlum olacak Allah izin verirse . 🤗
Melikeakarsu asli3 usume soyle diyim Ben kendimi bildim bileli hep ayaklarim Ellerim buz gibidir ve cok cabuk usuyen biri oldugum icin 🤷♀️😇
asli3 oguzweannesi yaa benim de Aralığın 8nde belli olucak inşallah 🥰 Bakalım gerçekten öyle mi olucak 🤭
asli3 Melikeakarsu Ben de kendimi bildim bileli el ve ayak hep üşür ama üşütmek zarar verir mi bebişe acaba diye düşündüm bir an 🙆♀️
oguzweannesi asli3 valla bilmiyorum internetten de erkek bebek belirtileri arasında ayakların falan üşümesi yazıyor halk arasında da öyle deniliyor 😄rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🥰