Burcuosman aynı şekilde benimde canım çok tatlıdır normal yaptığımı söylediğimde şok oluyorlar ağda da bile kuaförü inletirim 😂😂 sancılarım geceden geldi 5-10dakika da bir gelip gidiyordu ben kasıklarımdan hissettim ağrıyı yaklaşık 30-40saniye sürüyordu yalan yok ağladım da sabaha kadar bu şekilde çektim acaba yalancı sancı mı dedim ama düzenli gelip gittiği için emin oldum ertesi gün sabah doktoruma gittim nstye bağlandım sancın yok dediler tabi ben şok çünkü o sıra dolu dolu gözlerim ağrıda, çatala yatırdılar açılmaya baktı ultrasondan da bebeğe baktı tam doğum kanalına girmiş 😂 4cm açılman var hastaneye gidiyorsun akşam bebek geliyor dedi gece çektiğim sancılar hiçbirşeymiş inanılmaz şiddetlendi hastaneye yattığımda bir an hiç bitmeyecek sandım beni sezaryana alın diye yavlarıyorum tabi imkansız 😂 kolay olduğunu söyleyemem ama doğumdan hemen sonra iyi ki ama iyi ki normal yapmışım diyorsunuz tekrar doğum yapacak olursam kesinlikle normal derim 1 ay sezeryan ağrısı çekmektense sonrasını da düşünürsek yine en az 1 yılı buluyor o noktayı hissetmen toparlaman bu yüzden 1 gün sancı çekmeyi tercih ederim sizde eğer imkan ve koşular el verirse kesinlikle normal yapın