Gul-pembe Kızlar sorum şu; eğer doktor kontrolünde adet tarihine göre olan haftamdan, 2 hafta önde gidiyorsa bebek, o zaman 35 veya 36. Haftalarda olan doğumda sağlıklı olabiliyor mu, yani beklemek gerekirmi?
MerveNur- Gul-pembe hayır son adete göre doğum oluyormuş ama eğer erken doğum olursa tabi kilosu önde olduğu için daha az risk taşicaktır bebek burda okuduklarımdan bunu çıkardım ben
Terspektif Gul-pembe hayır kilo olarak gelişimi önde olsa da ciğerleri tam gelişmeyebiliyor. Doğum son adet tarihine göre hesaplanır tabi bebiş erken gelirse o ayrı ☺️
Mervexxx Gul-pembe benim son adet tarihim 8 mart. Doktorum 3 ay takiple 28 şubata çekti. Adet düzensizliği yaşayan kadınlarda olabiliyormuş bu durum. Doğumama 10-14 gün arası kaldı şuan. Doğumun hangisine göre olduğunu sorduğumda genelde ultrasona göre olur. Biz ultrasona göre 5 aralığa kadar bekleyeceğiz. 5 aralıktaki durumuna göre 1 hafta daha bekleyebilirim dedi.
ogluileannesi Gul-pembe canım benim başından beri önden gidiyor. 34 haftama girmek üzereyim ama 36-37 ile uyumlu çıkıyor. Bebek gelişimini tamamlamış diyor doktor Rahmi baskılıyor rahim ağzı kısalmış her an doğum bekliyoruz yani
Gul-pembe Mervexxx Anladım yani bebeğin durumuna görede değişebiliyor, bir avazda sağlıklı doğumlar dilerim canım🤲🏻
Gul-pembe ogluileannesi sağlıklı doğumlar dilerim bir avazda canım🤲🏻 bende ona göre hazırlıklarımı biran önce tamamlayım teşekkür ederim