Onurbunur Betfer diğer yerlerimi bilmiyorum ama göğüs ucum zenciler gibi oldu 😢 ama oluyormuş bende görümcemde görmüştüm
kubrakokcan Betfer doğumdan sonra geçiyor. Benim göğüs uçlarım resmen simsiyah olmuştu. Şuan eski haline döndü , açıldı rengi. Diğer bölgeler henüz çok açılmadı ama rengi. 3 ay oldu doğum yapalı
Zhra4242 Onurbunur Evet kızımda pembeydi benim de ama 2 oğlumda da baya karardı hatta cinsiyeti burdan bile alabilir mişiz bende büyüklerden duydum
Onurbunur Betfer öyle canım benimki gebelikten önce canım memikolarım bembeyaz pespembeydi ama şimdi kapkara şişko oldular olsun yapacak bir şey yok emzirmeyi bırakınca geçiyor sanırım görümcem doğum yapalı 1 yıl oldu hala emziriyor ve kara ucu
Onurbunur Zhra4242 sanmam benim de oğlan ama görümcemin bebeği kızdı hormonlarla alakalı bence bide benim göğüs ucum çok ağrıyor ellediğim anda kiminde yok
Zhra4242 Onurbunur Ya benim 3 yaşındaki oğlum alışkanlık haline getirdi oynuyor bazen çok acıyor hassaslaşmaya başladı
EgeninAnnesiiiiiii Betfer benimde simsiyah oldular. Ama sorun etmedik ne ben ne de eşim. Oğlumuz olucak Allahin izniyle👶🏻
Derya2867 Betfer benimkiler de pespembeydi şimdi kapkara oldular kızım olacak bakalım ne zaman geçecek bu zenci memesi
EbrarLinaBebek Betfer valla canım benimde ilk gebeliğim göğüs uçlarım zaten kapkara olmuştu geçen genital bölgem temizliyordum aynadan destek alarak inan öyle kararmışki tamizledimmi temizlemesi mi bişey anlayamadım zaten zar zor yapıyorum inşallah düzelir 😁
Onurbunur Zhra4242 benn 23 haftalığım 1 aydan fazladır ağrıyor durduğu yerde sıkıntı yok elleyince canım çıkıyor sanki tedaviside yok hormonlar