Deletedmom93284 Mevaninannesiii göstermiyor galiba kız mı acaba erkek bebek hemen gösteriyor ☺️❤️ Hayırlısı olsun hakkınızda
Mevaninannesiii Deletedmom93284 16da gittik canm pozisyon vermiyor hiç hareket etmiyor dedi doktor bı iki oynadı pozisyon degismeyince goremedi
Aysegul3418 CinarlibirTuba Benimde 2.ci gebeligim oglum var onda cok rahat gecti hic bulanti kusma olmadi ama bu gebeligimde 2 ay bulanti kusma mahvetti beni 3 kilo verdim ikidir doktor kiz dedi ama bakalim detayli ultrasonu bekliyorum
Vildan-E CinarlibirTuba ilk gebeliğimde çok rahattım bulantım kusmam tiksinmem olmadı ama ikinci gebeliğimde hergün kustum 19 haftalığım hala devam ediyor ilaç kullanmasam yine kötüyüm ve et köfteden tiksindim ikiside erkek 😊
CinarlibirTuba Vildan-E o zaman gerçekten de hamilelikten hamileliğe vücudumuzda farklılıklar oluyor başka açıklama bulamadım 🤔
Damli CinarlibirTuba alakası yok ilk oğlumda kısa süreli oldu ikinci bebeğim bu da erkek 19 hafta oldum hala kusuyorum ikisi de erkek ama belirtiler hep farklıydı belirtilerle cinsiyetin alakası olmuyor kesinlikle
CinarlibirTuba Damli bende öyle diyorum ama yine de bi yanım kız bebek istediği için cinsiyetle alakası olduğunu düşünmek istiyorum sanırım 😁
Damli CinarlibirTuba Allah gönlünüze göre versin bende çok istedim kısmet olmadı ya 3. Yü deneyeceğim mecbur 😂😂😂😂
Papatya-Kokusu CinarlibirTuba ilkinde oğlumuz oldu bulantım kusmam olmadı sadece halsizliğim oluyordu birde aşırı tiksinme oluyordu bazı şeylerden bu gebelikte kızına hamileyim yine bulantım kusmam yok alakası olduğunu düşünmüyorum 😊
CinarlibirTuba Papatya-Kokusu olabilir belki ben alakası olmasını istediğim için öyle saniyorumdur 😁😁 bı oğlum var bide kızım olsun istediğim için 😁