Liyuzamom Kızlar 2 gündür göbeğimin her tarafına bi ağrı giriyor çok kötü dayanılmaz şekilde 30+3 haftalık hamileyim yaşayan var mı
MerveNur- Liyuzamom karnının içinde mi ağrı yoksa etinde mi? Ben de 30+5 ve bi haftadır falan etim acıyor gerginlikten diye düşünüyorum şuanda da acı var dün akşamdan beri göbek deliğimin oralarda uzanınca olmuyor ama
Annenaz Liyuzamom aynı haftadayız. Bastırdıkça daha cok acıyor mu? Eğer öyleyse benim 24 de olmuştu. Bence doktora git ne olur ne olmaz.
Esra-gkl Liyuzamom canım bi kaç gün önce bende çektim o ağrıyı gaz sancısı olabilir soğuk süt içmiştim o yaptı. Tabi eğer gaz sancısı değilse doktora git ihmal etme
Liyuzamom Annenaz eğer tekrarlarsa gidicem çünkü bebeğin olduğu tarafta daha yoğun ağrı oluyor şuanlık geçti ama üstümden de bi tır geçti sanki
MerveNur- Liyuzamom yok benim dediğim öyle şiddetli değil siz doktora sorun mutlaka inşallah önemli bi şey değildir
Liyuzamom Cansu4401 doktorum numarasını vermiyor da ablama sordum o da ebe içtiğim ilaç gaz sancısı yapıyormuş
Liyuzamom Esra-gkl bende öyle sandım Allah dedim geliyorr 🤣 Zaten erken doğum riski de var az da olsa. Gaz sancısını hemen doğum sancısı yaptım 🤣🤣
Esra-gkl Liyuzamom ilk sanırım seninde bende korktum ama sonra geçince anladım ilk olunca hem bilmiyoruz hem daha pimpirikli oluyoruz normal olarak 😂