Reisezg Yenidoğan için ilk etapta ne gerekli gereksiz eşya almak istemiyorum lütfen bilgilendirirmisiniz bebek arabası gardırop bunları almam şartmı?
Mevaninannesiii Reisezg canm bebek arabası şart ben hergun dışarı çıkardım araba çok rahat oluyordu. Gardrop da şart bana göre kıyafetlerin yeri belli oluyor derli toplu oluyor . Yenidoğan 0-3 ay çok fazla alma çünkü bebe hemnnn büyüyor bir iki giydirip atıyoruz kenara bu yüzden 3 -6 ay 6-9 olarak fazladan alabilirsin
incimercan Reisezg ben bebek arabasını travel sistem alcam, kışa denk geldiği için arabayı hemen kullanmam ama puset lazım, araba koltuğu olarak da kullanılıyormuş. Şu an kirada olduğumuz sadece beşik alcam. İndirimde gördükçe 12-18 aya kadar kıyafet alıyorum şimdilik. Doğumdan sonra 2-3 yaşa da alırım, günden güne zam geliyor çünkü.
asenacicek Reisezg keşke gereksiz bir şey olsa😅 ben reflü yatağı almadım şimdilik, lazım olursa alırım. 0-3 ay az kıyafet aldım, genelde 3-6 ay alıp kıvırıp giydirmeyi düşünüyorum. Bebeklerin salyası çok oluyor ağız mendili aldım bolca, annemde yaptı ayrıyetten. https://ty.gl/b1pcv4kj27
Jan91 bebek arabası bence, bebeğin temiz havaya cikmasi lazım hergun, nasil cikaracaksiniz, yorulur insan bebek arabasız, kendisi de rahat edemez
alyaninannesi2 Alabildiğin herşeyi al erken geç sadece cebine zarar. Herşeye zam geliyor valla. Sadece yenidoğan kıyafeti abartma diyorlar çabuk büyüyorlarmış. Onun dışında herşeyi al bence
Reisezg incimercan teşekkürle Mevaninannesiii gardırop biraz yürümeye başladıktan sonra almayı düşündüm önce şifonyer alıcam galiba benimkide kış bebeği
incimercan Reisezg şifonyerler çok şık da duruyor , ben de almak isterim ama maalesef benim koyacak yerim yok
incimercan Reisezg ben de başta öyle düşünüyordum ama hastaneden ne ile çıkaralım bebişimizi:) araba koltuğu da gerekli, 1 taşla 2 kuş😀 hatta evde kullananlar da varmış
Mommy90 Bence yüksek maliyetli eşyaları sonraya bırakmadan taksitle alın. Yılbaşından sonra her şeye zam gelecek.
Reisezg Mommy90 bende öyle düşünüyorum ama gardırop ve puset gereksiz geliyo belki araba ve şifpnyer alabilirim
kizininannesi Reisezg ülke ne hale geldi ya gerçekten şaka gibi. Almamız gereken şeylerin önceliğini artık bir sonraki gün fiyatı daha da artarsa diye alıyoruz ne üzücü bir durum allah herkesin yardımcısı olsun
Reisezg kizininannesi aynen gerçekten asgari ücretle geçinenler napıyo acaba bi beşik alır koyar onuda alabilirse yani