Denizfatmayldz Arkadaşlar ovitrelle sonrası tam 36 saat olunca inanılmaz bir ağrı oldu daha önce vurulunca olmamıştı böyle olup güzel haber alan oldumu
Mouradi Denizfatmayldz Canım ağrı yumurtan çatladığından dolayı olmuş, bende ilk defa vurulduğumda ağrım çok olmuştu.10 kasımda 2ci defa vuruldum ağrım çok az oldu
Nurays95 Denizfatmayldz genelde yumurta catlıcagı saatte agrı oluyor. Adet agrısı gıbı. Belki sızın daha erken çatladı olabılır. Ben doktoruma bu ağrıyı sordugu da yumurta daha da geliştiği için olur ne guzel sevin demişti
Pinpirikanne Denizfatmayldz bnde bu ayin başlarında oldum ama agrim 36 saatten sonra bikac saat olup geçti rahtsz eden bi ağrı degildi…ins catlamistr hayirlisiyla canm..
Denizfatmayldz Pinpirikanne Beninde 2 saate geçti ama dayanamadım en son eşim gel acile gidelim dedi kesildi ben 3 tane yumurta olmasına bağlıyorum ağrıyı sizin kaç yumurta oluştu
Denizfatmayldz Pinpirikanne adetlerim çok düzensiz malesef canım iğnenin 12.gününden itibaren test yapicam bakalım 🙏
Pinpirikanne Denizfatmayldz adete 6 gun varken yaptım negatif cikti bide 3 gün varken yaptm negatif cikti canm bidaha yapmadm herlade yok dedim…bakalm beklyrm adetim 2,3 gun geçerse gene yaparm canm