Ceylannnnn Merhaba. 39+1 deyim. Ankara şehir hastanesine gidiyorum. Bebeğim baş aşağıda ama bende tık yok ne nişan ne su ne de bebek kanalda. Bu gidşle suni alıcam gibi. Devlet hastaneleri veya Ankara şehir hastanesinde dopum yapanlar kaç haftaya kadar bekletti doktorlar? Artık doğsun istiyorum
ilknursoykan Ceylannnnn doktorum 41e kadar beklenecek gelmezse suni ile başlatırız o saatten sonra dedi
poyrazinannesi3547 Ceylannnnn bende merak ediyorum inşallah 40 ı geçmez çok kalmasın ıçerde henüz 33 haftalık hamileyim 38 39 da gelse diyorum ama keyiflerine bağlı bebeklerin normal olcaksa diğer türlü daha erken alıyorlar
Minisi Ceylannnnn Devletteki doktorum 39haftanın sonuna kadar dedi,özeldeki doktorum 40.haftanın sonuna kadar dedi, ama sürekli kontrol altındayım.39+6 bugün, yarına kadar gelmezse özelde muayenem var
Ceylannnnn Minisi yarın randevum var sorayım ben de bişey demiyorlar ki sormadan haftaya gel demekten başka
Betl Ceylannnnn O hastaneyi bilmiyorum ama ilk gebeligimde 40 olduğumuz vakit doktor yatış yapıp suni sancı denemek istemişti yada 41 e kadar kontrol altına tutalım gün aşırı demişti