cahillesohbetikestim Haftaya girmiş bulunmaktayız Alp oğlanımla çok şükür 🦁🌍🧿💙 evet hanımlar sizler de durumlar nedir bizi neler bekliyor 3.trimester da 🤷♀️🙇♀️🤔🙄🥳
nevarneyokk cahillesohbetikestim Fazladan bel , kasık ağrıları, batma , yalancı sancılar dışında ikinci teimesterdan farkı yok. Ha bide artık karnınızdan ayaklarınızı göremiyorsunuz 😂 Hafta dan sevgiler 😀
_ipekkkkk cahillesohbetikestim 29+1 Olduk bakalım gece ara ara sırt ağrısı falan oluyor mideme doğru sertlik nefes alamıyorum bazen falan öyle geçiyor sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar canım 🤲🌸
AlpAslanbabysmom cahillesohbetikestim hoş bulduk 😂 biz Beraber gidiyoruz 🙈 valla bende simdiden başlayan bel ağrısı, el kol uyuşması, uykusuzluk 🤷🏼♀️😅 olsun diyorum az kaldı en azından 🙈
Hsrt1 cahillesohbetikestim sirt agrisi , bel agrisi, ozellikle gece saat basi tuvalet, ellerde uyusma, ödem, kasık agrilari, mide yanmasi. Gule gule demek istiyorum ama daha var ya.😔 32+5. Birde simdiden saran dogum korkusu heyecani ruyalarima giriyor.
SemaaR Benim en çok yaşadıklarım ; Uykusuz geceleeeerrr, sırt ağrıları ve el kol uyuşması😢😀 umarım sen yaşamazsın 🙏 29+6 haftalığız 🥰
cahillesohbetikestim SemaaR umarım ya benim bir süredir ne tarafa yatsam o tarafı acıyor zaten dönmekten uyuyamıyorum 🙄🤣
mom8327 SemaaR tesadüf gördüm yorumunuzu ben 26yımda el uyuşması hamilelikten mi bende niye uyuşuyo diyorum sürekli yaaa her uykudan uyandığımda uyuşuk
cahillesohbetikestim AlpAslanbabysmom çok şükür az kaldı bizde Alparslanımızı bekliyoruz ne güzel hem isimleri aynı hem haftaları hem günleri 🤣🥳🥰
cahillesohbetikestim nevarneyokk hiç sorma canı ya benim kocaman iki çatlağım var bir de yağlı güreş pehlivanı gibi geziyorum ortalıkta hiç sürmesem nolacaktı bilmem 🙄🤔😒
Rabiaa_uzn cahillesohbetikestim Bel ağrıları sıcak basmaları uykusuz geceler hoş geldi 27+1 sağlıkla gelsin bebişler inşallah 💙
nevarneyokk cahillesohbetikestim Bende şimdilik yok ama bazıları doğuma kadar yoktu bi doğurdum harita oldu diyor doğurana kadar rahat yok valla 😀
AlpAslanbabysmom cahillesohbetikestim evet biri daha vardı Alparslan annesi o da bizimle gidiyordu 🥰 kız erkek senesi değil aslan senesi masallah 😝💙🦁