cekik_anne Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 11+4 haftalık gebeyim ama idrarımda yanma felan yok acaba ne düşünüyorsunuz başına gelen var mı veya doktorun verdigi ilaçları kullandınız mı
MerveNur- cekik_anne ilaçları mutlaka kullan iyileşmesi gereken bir şey bu ilerde sorun olabiliyormuş
curlytwinsmom cekik_anne korkulu rüyam kendisi , yanma kaşıntı ağrı falan yoksa dilini ısır ilaçlarını kullan bol su iç . Benim ki geçmedi geçmiyor bir çok ilaç kullandım , fakat tekrarlıyor. Neyse ki gebeliğin sonuna yaklaştım . İhmal etme çünkü önemli bir şey
Dmllale Evet bende dün gece idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim üromisin diye saşe verdi kullandım 8 haftalıkken yine olmuştum. Ne yazık ki gebelikte çok sık oluyormuş
Busradlr99 Dmllale bende aynı şekilde cuma günü öğrendim hem üromisin verdi hemde fitil olarak zalaın verdi bir kullanımlık zaten
Kelebekmadam curlytwinsmom benimde korkulu rüyam enfeksiyon yüzünden kasılma oluyor erken doğum riskim varmış nst sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum :( idrarda lokosit 23 çıktı manurol birde 3 günlük antibiyotik kullandım biraz hafifledi sanki umarım erken doğum olmaz daha 30.haftam çünkü